ZAS

ZAS er en litauisk musikalsk gruppe, der oftest optræder popmusik og alternativ rock. Gruppen blev dannet i 1993 som en gangsta rap-gruppe, men gruppen skabte også rock og techno musik.

Bandet var på en pause og kun semi-aktiv i et par år, men det vendte tilbage i 2013 med en ny single "Ne kažką".

Diskografi

  • 1993 - "Geras"
  • 1996 - "U-ZAS"
  • 1997 - "Doze"
  • 1997 - "Mand gerai"
  • 1997 - "Medinis skaitmeninis"
  • 1998 - "Man dar geriau"
  • 1999 - "Po stikliuką"
  • 1999 - ZAS og Žalgiris "Eurolyga"
  • 2000 - "Leninas"
  • 2001 - "Taupa"
  • 2002 - "Man Ramu"
  • 2002 - "Europa"
  • 2003 - "Fortuna"
  • 2004 - "Mandarinai"
  • 2005 - "Geriausi"
  • 2007 - "Made in China"

Videoklip

  • 1997 - "Ne piena Geres ne nuo pieno ir mirsi"
  • 1997 - "Sudrumskime Ramybe"
  • 1997 - "Mand gerai"
  • 1998 - "Mand gerai"
  • 1998 - "Norėjau skristi"
  • 1998 - "Tamsos vaikai"
  • 1999 - "Eurolyga"
  • 2000 - "Po stikliuką"
  • 2002 - "Palanga močiučių"
  • 2003 - "Myliu kina"
  • 2003 - "Fortuna"
  • 2003 - "Tingiu"
  • 2004 - "Mandarinai"
  • 2005 - "Man skal tavęs liūdna"
  • 2013 - "Ne kažką"
  • 2013 - "Silikonas"

DVD

  • 2005 - Visa tiesa apie Zas
  0   0

Kommentarer - 0

Ingen kommentar

Tilføj en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn tilbage: 3000
captcha