Sort-footed albatros

Den sorte ben Albatrossen er en stor havfugl af Albatrossen familie Diomedeidae fra det nordlige Stillehav. Alle undtagen 2,5% af befolkningen findes blandt de nordvestlige Hawaii-øerne. Det er en af ​​tre arter af albatrosser, der varierer i den nordlige halvkugle, rugende på isolerede tropiske øer. I modsætning til mange albatrosser, det er mørkt plumaged.

Taksonomi

Black-footed albatrosser er en type albatros, der hører til Diomedeidae familie og kommer fra STORMFUGLE orden, sammen med shearwaters, mallemukker, stormsvaler og dykning petrels. De deler visse identificerende funktioner. Først har de nasale passager, der tillægger den øverste regningen kaldet naricorns. Selv næseborene på Albatrossen er på siderne af regningen. Regninger for STORMFUGLE er også enestående i, at de er opdelt i mellem syv og ni liderlige plader. Endelig de producerer en mave olie består af voks-estere og triglycerider, der er gemt i proventriculus. Dette bruges både mod rovdyr og som en energi rig fødekilde for kyllinger og for voksne i deres lange flyvninger. De har også et salt kirtel, der er placeret over den nasale passage, der hjælper afsalte deres organer, for at kompensere for den høje mængde havvand, som de indsuge. Det udskiller en høj saltopløsning fra næsen.

Den specifikke tilnavn af nigripes stammer fra to latinske ord niger betyder "sort", og pes betyder "fod".

Beskrivelse

Den sorte ben Albatrossen er et lille medlem af Albatrossen familie, der har næsten alle sorte fjerdragt. Nogle voksne viser hvide undertail pande, og alle voksne har hvide markeringer omkring bunden af ​​næbbet og under øjet. Som fugle alder, de får mere hvidt ved foden af ​​næbbet. Dens næb og fødder er også alle mørke. De har kun én fjerdragt. De måler 68-74 cm, har et vingefang på 190-220 cm, og vejer 2.6-4.3 kg. Hanner, ved en gennemsnitlig vægt på 3,4 kg er større end hunnerne, med et gennemsnit på 3 kg.

Udbredelse og levesteder

Den sorte ben albatros, sammen med laysan Albatrossen og den sjældne kort hale albatros, er de tre arter af albatrosser, der varierer i den nordlige halvkugle, i modsætning til resten af ​​familien, der spænder fra ækvator syd. Der er mindst 12 kendte ynglende steder, men 97,5% af den samlede befolkning er fundet kolonialt på de isolerede nordvestlige Hawaii-øerne, fra Kure atollen til Kaula Island ,. Små bestande kan findes på de japanske øer Tori Shima, Bonin, og Senkaku, og fra den mexicanske kyst, primært på Isla Guadalupe. De er udryddet fra Iwo Jima, Agrihan, Taongi atollen, Marcus Island, Wake Island, og Johnston Island. Deres sortiment på havet varierer i løbet af årstiderne, men de gør brug af store områder i det nordlige Stillehav, fodring fra Alaska til Californien og Japan; men de foretrækker den nordøstlige Stillehav. De overlapper meget i avl og fodring sortiment med de to andre arter i det nordlige Albatrossen, selvom de to andre vil ligge længere mod nord i Beringshavet end Black-footed vilje. De har til tider været observeret på den sydlige halvkugle.

Behavior

Deres vokalisering vil spænde fra skrig og hvin, samtidig slås om mad til bill-klappende, fløjter, stønner, og kvaksalvere mens kur.

Avl

Den sorte ben albatrosser, ligesom resten af ​​sin familie, danner langsigtede pair-obligationer, der holder i livet. Efter fledging fuglene tilbage til kolonien efter tre år, og tilbringe to år at bygge reder, dans og være med potentielle hjælpere, en adfærd, der formentlig udviklet sig til at sikre maksimal tillid mellem fuglene. De vil begynde gengivelse efter ca. syv år.

Reder er enkle fordybninger skrabet i sandet, i hvilken en mat hvid med rødlige brune pletter æg er lagt. Ægget inkuberes i lidt over to måneder. Både fugle udruge ægget, den mandlige inkubere mere som den kvindelige forlader hurtigt efter udklækning at få dækket reserver anvendes til æglægning. Den gennemsnitlige tid brugt på inkubere skiftehold er 18 dage. Dog kan hjælpere vente op til 38 dage at blive fritaget, og hvis der sker noget med styrmanden den anden er blevet optaget inkubation i 49 dage uden mad eller vand.

Den kylling er rugede i 20 dage af dets forældre, hvorefter begge forældre forlader reden og vende tilbage til fodre chick. Den chick fødes regurgitated mad ved at stikke sin regning inde for dens forælder. Fledging sker efter 140 dage.

Fodring

Den sorte ben albatros feeds i pelagiske farvande, idet æggene af flyvende fisk, blæksprutter og i mindre grad krebsdyr. Det vil også forbruge flydende rester, herunder plast.

Bevarelse

Den sorte ben albatros anses sårbar ved IUCN, fordi det er taget i øvrigt ved langlinefiskeri. Det anslås 4.000 tages hvert år, baseret på antallet taget i 1990; andre skøn sætter antallet på 8.000, selv om nyere tal er på omkring 6150 om året med de fleste af dødsfald som følge af taiwanske og japanske fiskerflåder. Det er også sårbare over for olie og indtagelse af flydende plast, hvilket reducerer den plads i maven til rådighed for fødevarer, der skal bringes til kylling. Endelig vulkanudbrud på Torishima fortsætter med at være en trussel.

Den sorte ben albatros har en forekomst sortiment af 37.600.000 km og en avl rækkevidde på 28 km, med en befolkning på 129.000 voksne fugle. Af disse fugle 24.000 par yngler på midwayøerne og 21.000 par yngler på Laysan Island. Torishima har 1.218 par, de Bonin-øerne har 23 par, og der er omkring 400 par på offshore mexicanske øer med 337 om Islas Guadalupe. Alle disse tal kommer fra estimater 2005-2007.

Alle sine ynglepladser i USA er beskyttet, sammen med en 50 NMI bufferzone omkring disse øer. Inden for denne bufferzone langlinefiskeri er forbudt. Næsten 80% af ynglebestanden tælles eller samples hvert år, og de fleste fiskerier udnytte havfugle foranstaltninger til forebyggelse af bifangst.

Fodnoter

  • ^ BirdLife International. "Phoebastria nigripes". IUCN rødliste over truede arter. Version 2013,2. World Conservation Union. Hentet 26 November 2013.
  • ^ Brands, S.
  • ^ Amerikanske Ornitologer 'Union
  • ^ Dobbelt, M. C.
  • ^ Ehrlich, Paul R.
  • ^ Gotch, A. F.
  • ^ Floyd, Ted
  • ^ Udvarty, M. D.
  • ^ Peterson, R. T.
  • ^ Del Hoyo, J. Elliott, A. og Sargatal, J. Handbook of the Birds of the World Lynx Edicions, Barcelona
  • ^ Dunn, J. L. & amp; Alderfer, J.
  • ^
  • ^ Brooke, Michael, albatrosser og Petrels over hele verden. Oxford University Press, ISBN 978-0-19-850125-1
  • ^ BirdLife International
  0   0
Forrige artikel Bernhard Cossmann
Næste artikel Beorma

Kommentarer - 0

Ingen kommentar

Tilføj en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn tilbage: 3000
captcha