Sæbe & amp; hud

Sæbe & amp; Huden er den eksperimentelle musikalske projekt af østrigske kunstner Anja Plaschg.

Livet

Anja Plaschg voksede op i en lille landsby kaldet Poppendorf i sydøstlige Steiermark, hvor hendes forældre har en gård. Hun har spillet klaver siden hun var seks. I en alder af 14 begyndte hun violin studier og udviklede en interesse i elektronisk musik. Hun deltog i Graz Polytechnic for grafisk design, men droppede ud ved 16 og flyttede til Wien kort tid efter. Der studerede hun kunst på Kunstakademiet i master klassen af ​​Daniel Richter, men ved 18 droppede ud igen.

Musikere som Xiu Xiu, Cat Power, Björk, Nico, Aphex Twin og komponister som Sergej Rachmaninov eller Arvo Pärt har haft en stor indflydelse på hendes musik.

Efter kun at spille en håndfuld koncerter hun var allerede døbt en "Wunderkind". I 2008 spillede hun tyske sangerinde Nico i stykket "Nico - Sphinx aus Eis" af Werner Fritsch i Berlin og Wien, der udfører flere sange i det, herunder "Vicevært for Lunacy", fra hendes første EP.

Hendes første album, kaldet Lovetune for Vacuum, blev udgivet i marts 2009. Det fik fremragende anmeldelser og placeret i den østrigske Top 10. Albummet også opnået chart positioner i Tyskland, Belgien og Frankrig. Musik journalister har allerede krævet at se i hende en ny stjerne i østrigsk pop. I 2010 vandt hun en europæisk Border Breakers Award for hendes internationale succes.

I 2010 hendes sang "Mr. Gaunt Pt 1000" blev brugt i tv-reklame for Fords Mondeo. I 2010-franske film "Mes Cheres études", sangen med titlen "The Sun" spiller i løbet af kreditter. Hendes spor Brother søvn og Marche FUNEBRE blev brugt i soundtracket til Universal Pictures thriller War Games: I slutningen af ​​dagen i 2010.

Død af hendes far i 2009 var et centralt element på hendes mini-album, Smal, som blev udgivet i februar 2012.

I 2012 hun debuterede som skuespiller, spiller rollen som den bærende karakter Carmen i den østrigske film Stilleben.

Diskografi

  • 2009: Lovetune for Vacuum - Østrig # 5, Tyskland # 47
  • 2012: Smal
  • 2008: Uden titel
  • 2009: Marche FUNEBRE
  • 2013: Sugarbread
  • 2009: Spiracle - Østrig # 45
  • 2009: Mr. Gaunt PT 1000 - Østrig # 60
  • 2009: Cynthia

Filmografi

  • 2012: Stillleben, som Carmen
  0   0

Kommentarer - 0

Ingen kommentar

Tilføj en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn tilbage: 3000
captcha