Flavio Sala

Flavio Sala er en italiensk klassisk guitarist.

Biografi

Efter at have studeret under vejledning af Pasqualino Garzia og få sin kandidatgrad i klassisk guitar med en hædrende omtale i 2002, han studerede hos Oscar Ghiglia på Academy Chigiana Siena og på Accademia Musicale i Firenze.

Opmuntret af musik af Alirio Diaz, Steve Howe og Paco de Lucia, begyndte han sin karriere i en alder af 18, at vinde XXVI International Competition for Guitar Fortolkning af Gargnano og efterfølgende XXXVI International Competition "Michele Pittaluga" Alessandria, Audience Stem på San Francisco International Master Guitar Konkurrence 1. præmie på Concurso Internacional de Guitarra XIV "Alirio Diaz" i Carora, opnåelse også den særlige Prize Fundación Vicente Emilio Sojo i Caracas, "a la mejor Interpretación de musica Venezolana" og 2 º præmie på VII Alexandre Tansman international konkurrence om Musical personligheder i Lodz, en konkurrence for klaver, violin, cello, fløjte, klarinet og guitar.

Han har i udstrakt turneret og givet masterclasses og workshops i Europa, Rusland, USA, Sydamerika, Cuba, i prestigefyldte teatre og koncertsale, som solist, i duo, trio, kvartet, kvintet og som solist med orkester.

Han har samarbejdet og udført med internationalt anerkendte musikere i det klassiske område, Jazz, Flamenco og pop.

Han spiller udelukkende instrumenter lavet af italiensk luthier Camillo Perrella.

Diskografi

  • 2005 - Flavio Sala Live på Hermitage Teater
  • 2008 - Encuentro
  • 2009 - Mi Alma Llanera - Musik fra Venezuela
  • 2010 - De La Buena Onda
  • 2011 - Flavio Sala spiller POP
  • 2011 - Flavio Sala en vivo en Caracas
  • 2012 - I Maestri della Chitarra
  • 2013 - Anthology of Music fra Italien

Samarbejde

  • 2010 - Ni Hvide Kites
  • 2011 - La Terra degli Aquiloni
  • 2011 - Duende
  0   0
Forrige artikel Ansett Airlines Flight 232
Næste artikel Eric Champion

Kommentarer - 0

Ingen kommentar

Tilføj en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn tilbage: 3000
captcha