Ezel Akay

Ezel Akay er en tyrkisk film skuespiller, filminstruktør og filmproducer.

Liv og arbejde

Efter Ezel Akay er uddannet maskiningeniør fra Bosporus Universitet, blev han uddannet som skuespiller ved US-amerikanske Villanova University.

Før Ezel Akay begyndte at arbejde i det tyrkiske filmbranchen og medstifter af tyrkiske produktionsselskab IFR, arbejdede han som tekstforfatter, teaterinstruktør og -actor. Da grundlaget for hans filmproduktionsselskab IFR, Ezel Akay instrueret mere end 500 reklamefilm.

I 1996 Ezel Akay produceret sammen med den tyrkiske filminstruktør Dervis Zaim for Zaim debut funktion Kolbøtte i en kiste, som vandt adskillige nationale og internationale priser. Hvor er Firuze? var den første spillefilm, som Ezel Akay instrueret.

Filmografi

  • 1996: Saltomortale i en kiste Tabutta Rövaşata
  • 1999: Rejsen til Solen Güneşe Yolculuk
  • 2001: Elefanter og Grass
  • 2001: Waterfall
  • 2004: Hvor er Firuze ?,
  • 2005: Gør Boats ud af Watermellon Rinds Karpuz kabuğundan Gemiler yapmak
  • 2005: Røveri Alla Turca,
  • 2006: Killing the Shadow,
  • 2006: The Road Hjem Eve giden yol 1914
  • 2007: Adam og Djævelen
  • 2007: Sözün bittigi yer
  • 2007: Hicran Sokagi
  • 2009: 7 Ægtemænd for Hurmuz,
  • 2013: F Type Film - 9 fængsel historier,
  0   0
Forrige artikel Craig Arnold
Næste artikel Slaget ved Pocotaligo

Kommentarer - 0

Ingen kommentar

Tilføj en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn tilbage: 3000
captcha