Eric Champion

Eric Champion er en af ​​pionererne inden for midten 90 kristne pop og moderne rock. I begyndelsen af ​​sin musikalske karriere var han en popsanger. Hans musik havde flair for mange af hans kristne pop samtidige, men med mere en Michael Jackson / Kenny Loggins vokal strategi opfylder futuristiske techno dance lyde. Selv om hans første album blev udgivet, da han var kun 18 år, en af ​​Eriks største albums i løbet af sin pop fase var Lodret Reality, der gik på at sælge næsten 100.000 enheder.

I 1996 med udgivelsen af ​​hans Transformation album, Champion afslørede sin egen transformation. Han var træt af at forsøge at passe formen af ​​en kristen popsanger. Denne unikke album var en stor afvigelse fra hans tidligere musik. Den indførte rock-guitarer, synthesizer loops, specielle effekter og crooning tekster og voice overs. Albummet er stadig hyldet af kritikere som værende forud for sin tid, og det musikalske ændring blev sammenlignet ved CCM Magazine til at være så ekstreme som DC Talk s Jesus Freak fra deres tidligere albums.

Eric også er kendt for sangskrivning med forskellige kunstnere, herunder Rebecca St. James og Plumb.

I 1998 blev Champion på dette Atlanta Fest kristne musikfestival.

Efter udgivelsen af ​​hans 8. album Naturlig Eric forlod Nashville scene og flyttede med sin nye kone og barn til Orlando, FL, hvor han begyndte at arbejde på optagelsen College Full Sail University.

I 2005 Eric genopstod med 2 nye projekter, et nyt solo EP med titlen "Uventet" og en Brit poprock projekt kaldet Rook som også omfattede tidligere GS Megafon trommeslager Randall Shreve.

Diskografi

  • Rook -Bad Memory EP 2005
  • Uventet EP 2005
  • The Greatest Hits af Eric Champion, 2000
  • Naturlig, 1998
  • Transformation, 1996
  • Elskers hjerte, 1995
  • Lodret Reality, 1994
  • B / W Project, 1993 frigives gennem Warner Alliance.
  • Redde verden, 1992
  • Hot jul, 1992
  • Revolution Time, 1991
  • Eric Champion, 1990
  0   0
Forrige artikel Flavio Sala
Næste artikel Antonio Carafa

Relaterede Artikler

Kommentarer - 0

Ingen kommentar

Tilføj en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn tilbage: 3000
captcha