Dumas House

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Februar 8, 2016 John Hein D 0 0

Dumas House er en fjorten etagers kontorbygning opført i Perth, Western Australia i 1960'erne. Bygningen ligger tæt på St Georges Terrace, Kings Park, og Parlamentsbygningen.

Dumas House var en del af 1955 planen at centralisere alle WA ministerier nær Parlamentsbygningen, baseret på Stephenson-Hepburn rapport. Adskillige sådanne planer var blevet foreslået siden slutningen af ​​1920'erne, men efter Anden Verdenskrig statslige finanser og ressourcer ikke var i stand til at støtte forslagene. Offentlige Arbejder Department arkitekter G. Finn, E. Van Herre og P. Maidment vandt en national konkurrence om at designe de fem kontorbygninger, der ville huser de afdelinger. Dumas House blev afsluttet i 1965, og var den eneste bygning opført på stedet ud af de fem planlagte.

Oprindeligt kaldt "Government Building«, blev Dumas House åbnet af Premier David Brand den 4. marts 1966. Brand tale ved åbningen fokuseret på bygningens betydning for staten:

I 1968, staten regeringen skrottet sine planer for fem kontorbygninger på stedet af to grunde: øgede trafik som følge af den første bygning var sådan, at trafikken i fem bygninger ville have været uudholdeligt, og politikerne mente, at fem bygninger på en så fremtrædende websted ville give det udseende af 'dominans af bureaukrati - a. "storebror" kompleks "

Bygningen blev navngivet "Dumas House 'i februar 1978 til ære for Sir Russell Dumas, som var direktør for Arbejder og bygninger for offentlige arbejder afdelingen mellem 1941 og 1953.

Dumas House er et eksempel på Post-War International stil af arkitektur, med en modulær gitter bebyggelsesplan, glaseret paneler og en åben piazza. Den internationale stil blev tilpasset til australske forhold ved at tilføje vandrette plader, der rager fra siderne af bygningen og giver skygge. Bygningens konstruktion, herunder beslag, koster $ 4900000.

Bygningen er ejet af Institut for Boliger og værker af regeringen i Western Australia.

I 1985 blev det overvejet til tilstedeværelsen af ​​asbest i opførelsen af ​​bygningen Omfattende renovering af bygningen blev foretaget i 2007

Perth vejrradarer bruges til at blive opstaldet på taget.

  0   0
Næste artikel 1984 arkæologi

Relaterede Artikler

Kommentarer - 0

Ingen kommentar

Tilføj en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn tilbage: 3000
captcha