Dolly Hall

Dorothy Theresa "Dolly" Hall er en amerikansk filmproducent.

Karriere

Hall har produceret film, bl.a. The Wedding Banquet, den utroligt sandt eventyr af Two Girls in Love, All Over Me, høj kunst og 54. I 1998 Variety opkaldt Hall som en af ​​deres top ti "Producers til Watch". Også det år, hun fik Frameline Award fra San Francisco International Lesbian & amp; Gay Film Festival for hendes mangeårige service til lesbisk og homoseksuelle samfund. I 1999 delte hun en nominering til en Independent Spirit Award for hendes arbejde med High Art.

Personlige liv

Hall er den ældste datter af afdøde skuespillerinde Diana Lynn. I 2001 giftede hun sig med John Kochman, en vicedirektør hos StudioCanal billede, som hun mødte i 1999, mens udkig efter finansiel opbakning til pigen.

Filmografi

  • 1991: Triple Bogey på niveau Five Hole
  • 1992: Breaking and Entering
  • 1993: The Wedding Banquet
  • 1993: Joey Breaker
  • 1995: Den Utroligt sandt eventyr of Two Girls in Love
  • 1995: Shao Nu xiao yu
  • 1996: Johns
  • 1997: All Over Me
  • 1997: My Perfect Journey
  • 1998: Høj kunst
  • 1998: 54
  • 1998: over frysepunktet
  • 2000: Wirey Spindell
  • 2000: Famous
  • 2000: The Girl
  • 2002: Haletudse
  • 2002: Bare en Kiss
  • 2004: Poster Boy
  • 2005: Far, far USA
  • 2006: Fem Fingers
  0   0
Forrige artikel Black Boy Inn
Næste artikel Dan DeCarlo

Kommentarer - 0

Ingen kommentar

Tilføj en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn tilbage: 3000
captcha