Diane Dufresne

Diane Dufresne, CQ er en sanger og maler, og har sunget en række klassikere af Quebec repertoire af populære sange.

Dufresne boet i Paris 1965-1967, hvor hun studerede stemme med Jean Lumière og dramatisk kunst med Françoise Rosay. Mens der, udførte hun i bemærket boîtes à chansons såsom l'Écluse, l'Echelle de Jakob og le Caveau de la Bolee.

På hendes tilbagevenden til Montreal, begyndte hun et samarbejde med komponist François Cousineau og sangskriver Luc Plamondon.

Priser og anerkendelse

  • 1987 Félix Award, bedste pop show: Top Secret
  • 2002 lavet en Ridder af den nationale bekendtgørelse af Quebec
  • 2006 Félix Hommage for hendes levetid præstationer
  • 2008 Æreslegionen af ​​Frankrig

Diskografi

  • 1969 L'indvielse
  • 1972 Tiens-Toe ben, j'arrive
  • 1973 En del de d'ça, j'me sens ben
  • 1974 12 Succès pop
  • 1975 Sur la même longueur d'ondes
  • 1975 Mon premier show
  • 1977 Maman, si tu m'voyais ... tu s'rais Fiere de ta fille!
  • 1978 Olympia '78, volumen 1ET 2
  • 1978 Starmania
  • 1979 Starmania, le forestilling
  • 1979 Striptease
  • 1982 turbulenser
  • 1984 dioxin de Carbone et son rayon rose
  • 1984 Magie rose
  • 1985 Chanteurs sans Frontières
  • 1986 Follement vôtre
  • 1987 Top hemmeligt
  • 1988 Master série da 2 bind
  • 1991 Sans dessous dessus
  • 1993 détournement majeure
  • 1997 Diane Dufresne
  • 2000 Merci
  • 2002 Merci
  • 2005 Diane Dufresne Chante Kurt Weill, med Yannick Nézet-Séguin
  • 2007 Udbrud, ledsaget af Alain Lefèvre

Shows

  • 1987 Top Secret
  • 2002 En liberté conditionnelle
  • 2004 Symphonie de Kurt Weill
  • 2006 Plurielle en Quatre Tableaux
  0   0
Forrige artikel Bill Kelliher
Næste artikel Busbud

Kommentarer - 0

Ingen kommentar

Tilføj en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn tilbage: 3000
captcha