David Valdes

David Valdes er en amerikansk Oscar-nominerede filmproducer kendt for at arbejde i den vestlige genre og samarbejde med Clint Eastwood.

Karriere

Valdes først startede sin karriere som assisterende direktør for film som Åh, Gud! Bog II, The Outsiders og Tightrope ,.

Han blev gode venner med Eastwood efter Tightrope og snart Valdes blev forfremmet til at associere producer / assisterende instruktør på 1985 s Pale Rider. Han gik på som producer og produktionsleder på andre Eastwood film som The Dead Pool, Bird, Pink Cadillac, Hvid Jæger Sort Hjerte og Unforgiven.

Valdes modtog sin første Oscar-nominering for Den Grønne Mil sammen med filmens instruktør-producer-manuskriptforfatter Frank Darabont.

Valdes har siden været at producere mere vestlige film, samt nogle science fiction-film som The Time Machine, Babylon AD, og ​​I Am Number Four.

Filmografi

  • 1985: Pale Rider
  • 1986: Ratboy
  • 1987: Gardens of Stone
  • 1987: Ligesom far som søn
  • 1988: The Dead Pool
  • 1988: Bird
  • 1989: Pink Cadillac
  • 1990: Hvid Hunter Black Heart
  • 1990: Den Rookie
  • 1992: Unforgiven
  • 1993: I skudlinjen
  • 1993: En Perfect World
  • 1997 Turbulens
  • 1999: Den Grønne Mil
  • 2002: The Time Machine
  • 2003: Open Range
  • 2007: Mordet på Jesse James af kujonen Robert Ford
  • 2008: Babylon A.D.
  • 2010: The Book of Eli
  • 2011: I Am Number Four
  0   0
Forrige artikel Dimensionering
Næste artikel Hertugen af ​​Napoli

Kommentarer - 0

Ingen kommentar

Tilføj en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn tilbage: 3000
captcha