Darrin Mooney

Darrin Shane Mooney er en engelsk-session trommeslager, bedst kendt for sit arbejde med Primal Scream og Gary Moore.

Mooney begyndte at spille i en alder af 12 i skolen. Gennem hans skoletid, spillede han i forskellige skole bands og orkestre, spiller både trommer og percussion. I en alder af 18 gik Darrin sammen til en NYJO generalprøve i London og blev inspireret, da han så de andre spille.

I 1997 sluttede han Primal Scream og havde arbejdet med Gary Moore fra 2001. Han har også spillet med Kina Black, Matt Bianco, ragga Twins, Bonnie Tyler, Martin Barre og andre.

Diskografi

  • 1996 - Martin Barre - The Meeting
  • 1998 - Primal Scream - Badlands
  • 1998 - Judie Tzuke - Over the Moon
  • 1998 - Colin Blunstone - The Light Inside
  • 1998 - Massive Attack / Primal Scream - "Teardrop"
  • 1999 - The Mighty Strynth - hvad er det
  • 2000 - Ian Anderson - Den hemmelige sprog Fugle
  • 2000 - Primal Scream / Paul Weller - "Når Kongeriget Comes"
  • 2000 - Primal Scream - XTRMNTR
  • 2001 - Gary Moore - Tilbage til Blues
  • 2002 - ar - ar
  • 2002 - Primal Scream - Evil Heat
  • 2003 - Primal Scream - Dirt Hits
  • 2003 - Primal Scream - Levende i Japan
  • 2003 - Unkle - Never Never Land
  • 2003 - Queens i stenalder / Unkle - "No One Knows"
  • 2003 - Hud - kødsår
  • 2003 - Gary Moores ar - Live at Monsters of Rock
  • 2003 - Gary Moores ar - Live at Monsters of Rock
  • 2003 - Martin Barre - Stage Left
  • 2004 - Primal Scream - Shoot Speed
  • 2004 - Bent - Nu jeg skal huske
  • 2004 - Dybeste Blå - "Kan ikke tro"
  • 2004 - Dybeste Blå - "Shooting Star"
  • 2004 - Gary Moore - Power of Blues
  • 2004 - Shaznay Lewis - Heart Made Me a Fool
  • 2006 - Primal Scream - "Riot City Blues"
  • 2006 - Primal Scream - "Gamblin 'Bar Værelse Blues"
  • 2006 - Primal Scream - "Det er ikke nok"
  • 2006 - Primal Scream - "At leve er at flyve"
  • 2006 - Primal Scream - "Bloods"
  • 2006 - Primal Scream - "Zeppelin Blues"
  • 2006 - Gary Moore - Old New Ballads Blues
  • 2006 - Cliff Richard / Dionne Warwick - "Enhver, som havde en hjerte"
  • 2007 - Queens i stenalder / Primal Scream - "Jeg er designer"
  • 2007 - Primal Scream - Riot City Blues
  • 2007 - Dust Galaxy - Dust Galaxy
  • 2007 - Leanne Harte - Leanne Harte
  • 2008 - Primal Scream - "Beautiful Future"
  • 2008 - Primal Scream - "Time for Assassins"
  • 2008 - Primal Scream - "Jesus er min Aeroplane"
  • 2008 - Primal Scream - "Kan ikke gå tilbage"
  • 2008 - Primal Scream - "Diamonds, Fur Coats, Champagne"
  • 2008 - Primal Scream - "Urban Guerilla"
  • 2008 - Primal Scream - "Jeg Call My Baby Pussycat"
  • 2008 - Primal Scream - "I Want You"
  • 2008 - Primal Scream - "The Fire of Love"
  • 2008 - Primal Scream - "The Train Kept en Rollin '"
  • 2008 - Don Airey - "En Lys i the Sky"
  • 2008 - Oasis / Primal Scream - "The Shock af Lightning"
  • 2008 - David Holmes - Holy billeder
  • 2011 - Dionne Bromfield - "Yeah Right"
  • 2011 - Dionne Bromfield - »Kan du huske Our Love"
  • 2011 - Dionne Bromfield - "Mugging"
  • 2011 - Dionne Bromfield - "Det er den måde, du wonna Play"
  • 2011 - Wonderland - "Hvad vil du"
  • 2011 - Wonderland - "i dine arme"
  • 2011 - Gary Moore - Live at Montreux 2010
  0   0
Forrige artikel Dirck van Delen
Næste artikel Alta Skiområde

Kommentarer - 0

Ingen kommentar

Tilføj en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn tilbage: 3000
captcha