Critters buggin

Critters Buggin er en Seattle, Washington-baserede instrumental gruppe, der udfører i en jazz, rock og afrikansk-påvirket, eklektisk stil. Bandet består af Matt Chamberlain, Skerik, Brad Houser og Mike Dillon.

Musik

Critters Buggin trodser kategorisering grund af deres forskellige musikalske stilarter. Anmeldelser tendens til at beskrive deres musik som en kombination af jazz, rock, funk og electronica. Når bedt om at beskrive deres musik i 1994 Chamberlain erklærede, at det er "jazzet, funky, stenet .... det har afrikanske rytmer, også." Houser erklærede det er "Afrika, industrielle, tribal musik."

Mens også revideret i begreber som unikke og eventyrlysten, en nylig 2008-evalueringen i The Seattle Times beskrev dem med så forskellige vilkår som uortodoks, sindsforvirret, tribal, uforudsigelige, hypnotiserende, højt, slibende, dissonant og i sidste ende tilfredsstillende.

Historie

Gruppen begyndte med Matt Chamberlain og Skerik som senere fik selskab af Brad Houser, hvorved der dannes en trio i begyndelsen af ​​1993. John Bush sluttede hurtigt bagefter, og gruppen gav deres første live-optræden ved hjælp af "Critters Buggin" navn i maj 1993 den Seattle klub The Colourbox. Chamberlain, Houser og Bush var alle fra det dengang opløst Edie Brickell & amp; Nye Bohemians. Skerik kom fra en anden Seattle-gruppen, Sadhappy. Deres live succes blev fulgt af udgivelsen af ​​deres første album, der blev produceret af Stone Gossard fra Pearl Jam på hans derefter ny etiket Loosegroove. Den oprindelige Critters Buggin trio fortsatte med flere gæstemusikere, herunder Mike Dillon. Chamberlain og Dillon havde begge spillet i den lokalt populære Dallas, Texas bånd ti hænder i 1980'erne. Alle undtagen Skerik var en del af Deep Ellum, Dallas, Texas scene gennem begyndelsen af ​​1990'erne. I 1998 Dillon havde sluttet Critters Buggin som fjerde medlem, således danner den nuværende line-up som en juli 2008 turné.

I 2007 Critters Buggin udgivet DVD'en, Få Clackervalve og den gamle Clobberd Biscuits Out og Smack Grand Ham Clapper mor. Det er et levende sæt filmet og registreres i de Warszawa Summer Jazz Days 1999 udført i The Palace for Kultur og Videnskab i Warszawa, Polen.

Critters buggin Trio

I 2006 Skerik, Dillon og Houser turnerede som Critters buggin Trio. I 2007 trioen turneret som The Dead Kenny G og blev revideret som unikt "kombinerer jazz, rock, punk, funk og verdensmusik." I oktober 2009 udgav de en debut-cd Bewildered Herd. Trioen turnerede med Primus i 2010 og udgivet cd'en Operation Lang Leash i 2011.

Diskografi

Studie og live-album

  • 1994 - Gæst
  • 1997 - Vært
  • 1997 - Monkeypot Merganzer
  • 1998 - Bumpa
  • 1998 - Amoeba
  • 2004 - Stampede
  • 2009 - Live in 95 på OK Hotel - Seattle 1995

Gæst, Vært, blev Monkeypot Merganzer og Bumpa genudgivet af Kufala Optagelser i 2004.

EPS og opsamlinger

  • 1996 - Endeløse Records komplikation én - forskellige kunstnere "Sweat Box"
  • 2000 - Taxi

DVD

  • 2007 - Få Clackervalve og den gamle Clobberd Biscuits Out og Smack Grand Ham Clapper s mor
  0   0
Forrige artikel Birra Korça

Relaterede Artikler

Kommentarer - 0

Ingen kommentar

Tilføj en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn tilbage: 3000
captcha