Cowboy Mouth

Rickey Mills / & gt;


Cowboy Mouth er et rockband baseret i New Orleans, Louisiana.

Historie

Bandet navnet "Cowboy Mouth" betyder normalt "One med et højt og hæs stemme". Kernen i bandet dannet i 1990'erne, og de er blevet et kraftcenter levende handling, hvis forestillinger er blevet sammenlignet med "en religiøs oplevelse."

Nogle af deres mest populære sange omfatte "Love Of My Life", "Everybody Loves Jill", "Easy", "Disconnected", "Hvordan du fortælle nogen," og "Jenny siger." De også udføre en version af "Born to Run" på dagens lys hyldest album til Bruce Springsteen, en version af "The Pusher" på soundtracket til Half Baked, og flere af deres egne sange på soundtracket til 1995 filmen The nedenunder. Deres single "Denne meget sjov" fra deres 2006 album "Voodoo Shoppe" er kendetegnet i traileren for Disney tegnefilm Meet the Robinsons.

De fastholder en meget aktiv touring tidsplan, primært gennem USA. Albummet Voodoo Shoppe er til dels en hyldest til byen New Orleans, Louisiana i kølvandet på ødelæggelsen af ​​orkanen Katrina i særdeleshed, sporene "Hjem", en trodsig løfte om at genopbygge byen, og "The Avenue", en følelsesmæssig anbringende for den fortsatte vibrering af byen. "The Avenue" funktioner teksterne "Fordi de marcherende bands vil rulle / jeg finder min by i min sjæl / Fordi jeg planlægger at blive gammel på alléen", en reference til at se Fastelavn parader på New Orleans 'berømte St. Charles Avenue. En del af albummet blev indspillet med produceren Mitch Allan og funktioner ingeniører Stewart Cararas og Danny Kadar på deres studie Paradigm Park Studios i New Orleans. Blot syv måneder efter rekord færdiggørelse studiet lidt vrede orkanen Katrina. De udførte "The Avenue" på Fastelavn dag 2006 live på The Ellen DeGeneres Show. Albummet indeholder også sangen "Joe Strummer", en semi-hyldest til den afdøde Clash-forsangeren. Bandet udgav sit første fuldlængde live-dvd, navnet på Bandet er Cowboy Mouth, den 20. november 2007. DVD, som blev indspillet foran en pakket hus ved Roxy On Sunset i Hollywood, Californien i sommeren 2007 byder på en stor del af bandets klassiske materiale som "Light det on Fire" samt nogle sange til at blive udgivet på bandets nye album, Fearless, i september 2008. Blandt de nye sange i sættet DVD, "Kelly Ripa" var udgivet i en meget anderledes studie-version som en enkelt på iTunes i begyndelsen af ​​marts 2008 efterfulgt af en udseende og ydeevne på Live med Regis og Kelly tv-show den 13. marts 2008.

Den 14. maj 2011, under en optræden på Bon Ton Louisianne i Houston, Texas, Cowboy Mouth blev optaget i Louisiana Music Hall Of Fame.

Bandmedlemmer

Nuværende medlemmer

  • Fred LeBlanc
  • John Thomas Griffith
  • Matt Jones
  • Casandra FAULCONER. AKA 2Funky. Turneer med Blues guitarist Debbie Davies. Har optrådt med en hvem er hvem af New Orleans 'kunstnere.

Tidligere medlemmer

  • Regina Zernay sjette bassist, og vokal
  • Jonathan Pretus rytmeguitar, vokal tredje guitarist bandet har haft.
  • Sonia Tetlow - femte bassist og vokal
  • Paul Sanchez - stiftende medlem-guitar og vokal
  • Paul Clement basguitar, første bassist, og originale medlem
  • Steve Walters - basguitar
  • Rob Savoy - basguitar,
  • Mary Lasang - basguitar,
  • Vance DeGeneres 2. guitarist

Rickey møller - bassist

Diskografi

Studiealbum

  • Word of Mouth • 1992
  • Det betyder Flygte • 1994
  • Er du med mig? • 1996
  • Word of Mouth • 1996
  • Mercyland • 1998
  • Let • 2000
  • Uh-Oh • 2003
  • Voodoo Shoppe • 2006
  • Frygtløs • 2008
  • Dette Tog ... • 2012
  • Go! • 2014

Levende albums og EP'er

  • Mouthin 'Fra • 1993
  • Mouthin 'Fra • 1997
  • Cowboy Mouth live! • 1998
  • Lev i X Lounge "Jenny siger" • 1998 & amp; 2001
  • Alt du behøver er Live • 2000
  • Lev i X Lounge "Easy" • 2000
  • Uh Oh • 2003
  • Live på Zoo • 2004
  • Fastelavn • 2010

Singler

  • I Believe • 2009

Filmografi

  • Nedenunder • 1995
  • New Orleans Music i Eksil • 2006
  • Navnet på bandet er Cowboy Mouth • 2007

Diskografi

Noter og referencer

  • ^ "Cowboy Mouth bio". Cowboymouth.com. Hentet 2012-02-21.
  • ^ Goldfinch, Christy. "Showet". Fort Worth Weekly. Archived fra originalen den 26. november 2005. Hentet 17 Mar 2006.
  • ^ Mitchell, Steve. "Inside Cowboy Mouth -" Freds Perfect World "- Fred LeBlanc Interview". MusicPix.net. Hentet April 27, 2007.
  • ^ Boltz, Janet Reid. "Koncertanmeldelser: Cowboy Mouth / Collective Soul". SoundAffects.net. Hentet April 21, 2007.
  • ^ "Cowboy Mouth: Bio". JamBase.com. 2007. Hentet April 27, 2007.
  • ^ Bio John CowboyMouth.com. Hentet den 29. april 2007.
  • ^ Vance pressemeddelelse på hans site Hentet den 12. oktober 2007.
  • ^ "I Believe". Valley Entertainment. Hentet 28 JUN 2010.
  0   0
Forrige artikel Baja Mar
Næste artikel Elegant forfald

Kommentarer - 0

Ingen kommentar

Tilføj en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn tilbage: 3000
captcha