Cindy Bradley

Cindy Lynn Bradley er en amerikansk jazz trompet og flygelhorn spiller og komponist - selv om hendes underskrift instrument på scenen har haft en tendens til at blive en lys metallisk pink hybrid af begge instrumenter er kendt som en flumpet.

Tidlige liv

Bradley blev født i North Tonawanda i upstate New York. Hun allerede spillet klaver, men afhentet sin første trompet ved et uheld i en alder af ni, fordi det var det eneste tilgængelige instrument, som hun er anerkendt i sin lærers liste til skole band klasser. Hun begyndte at spille traditionel jazz som en skolepige og gik på at vinde grader i jazz studier ved Ithaca College i New York state og i jazz trompet ydeevne på New England Conservatory i Boston, Massachusetts.

Karriere

Bradley udgivet sit debutalbum bare en lille smule på hendes egen etiket i 2007. I 2009, hun underskrev med Les Cutmore s Trippin 'N' Rhythm Records og indspillede sit andet, Bloom, med Grammy Award-vindende producer Michael Broening på hans atelier i Phoenix , Arizona. Bloom vandt øjeblikkelig kritikerros og Bradley fulgte det i 2011 med Unscripted. Hittet single fra albummet, "Massiv Transit", co-skrevet af Bradley og Broening, forblev på nr 1 på den amerikanske Billboard Smooth Jazz Songs chart i seks uger. Unscripted selv toppet Billboard Jazz Album skemaet i to uger.

Ofte mærket som en glat jazz kunstner - selv om nogle kritikere har fundet hende svært at kategorisere på alle - Bradley citerer hendes store påvirkninger i jazz som stipendiat-trompetister Freddie Hubbard, Lee Morgan og Blue Mitchell. Når hun ikke turnerer eller spiller på jazzfestivaler, hun arbejder som en offentlig grundskole band lærer i New Jersey. I august 2013 Bradley giftede New York saxofonist Dan Cipriano.

Awards

  • 2009 Catalina Island JazzTrax Festival Debut kunstner Årets
  • 2010 amerikanske Glat Jazz Awards Bedste Nye Kunstner
  • 2010 Glat Jazz News Debut kunstner Årets
  • 2011 Oasis Contemporary Jazz Awards nye kunstner Årets
  • 2011 Oasis Contemporary Jazz Awards Brass Player of the Year
  • 2011 Jazziz magasinets Kritikere 'Choice of the Year for Unscripted

Diskografi

Som leder

  • 2007 bare en lille smule
  • 2009 Bloom
  • 2011 Unscripted
  • 2014 Bliss

Som sidewoman

  • 2005 DIVA Jazz Orchestra En Tommy Newsom Tribute
  • 2006 Cordovan Highway 10 Blues
  • 2009 Very Best of Christmas
  • 2010 Oli Silk Alle Vi har brug for
  • 2011 Nate Harasim Rush
  • 2011 Elan Trotman Kærlighed & amp; Sax
  • 2012 Phil Denny Crossover
  • 2012 Jay Stewart nyde turen
  • 2012 Elizabeth Mis Breakaway
  • 2012 Pete Gitlin Forstærk
  • 2012 Paula Atherton nyde turen
  • 2013 Kris Brownlee venlig hilsen
  • 2013 Althea Rene i strømmen
  0   0
Forrige artikel Underholdning for alle
Næste artikel Ancud

Relaterede Artikler

Kommentarer - 0

Ingen kommentar

Tilføj en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn tilbage: 3000
captcha