Christie Clark

Christie Mary Clark er en amerikansk skuespiller, bedst kendt for sin rolle som Carrie Brady i Days of Our Lives.

Personlige liv

Clark forladt dage af vores liv i 1999 til at deltage i universitetsstudier i London, England. Mens i Europa hun mødte englænder Thomas Barnes i Ibiza, Spanien og den 31. august 2002 har de gift. De senere vendte tilbage til USA. Hun er uddannet fra El Dorado High School i Placentia, Californien i 1992.

Clark fødte sin første datter, Hannah Bella, den 4. marts 2008. Den 5. september 2010, Clark fødte sin anden datter, Emma Rose. Den 6. august 2013 Clark føder sin tredje datter, Charlotte Joy.

Karriere

Clark lykkedes Andrea Barber i 1986 og Tracy Middendorf i 1992. For hendes skildring af Carrie Brady, har Clark blevet nomineret til fire unge kunstner Awards og to Enestående Yngre kvindelig skuespiller Daytime Emmy Awards.

Clark har også medvirket i flere spillefilm, herunder en Nightmare on Elm Street 2: Freddys Revenge og Children of Corn II: The Final Sacrifice. Clark vendte tilbage til Dage kort tid efter showets 40 års jubilæum og var med showet for mindre end et år før showet blev omstruktureret, se afgang af flere medvirkende fra slutningen af ​​2006 til begyndelsen af ​​2007. Mange af de støbte medlemmernes afgange var resultatet af budgetnedskæringer og ansættelse af Hogan Sheffer at erstatte James E. Reilly som chef skribent i juli samme år. Clark forladt i august 2006 og sidste luftet den 26. oktober 2006. I juni 2010, Clark midlertidigt reprised hendes rolle som Carrie om dage.

I november 2010 blev det meddelt, at Clark ville vende tilbage til en ukendt mængde af tid til at dage i vores liv, som viste sig at være bare en en episode deal som Carrie talte i telefon med sin søster Sami i februar 2011. Hun vender tilbage til Dage af vores liv den 26. september 2011 På en kontrakt.

Uden for skuespil, Christie er designer og medejer af to succesfulde restauranter i San Francisco, Mamacita og The Tipsy Pig.

Filmografi

  • 1985: Et mareridt på Elm Street 2: Freddys Revenge som Angela Walsh
  • 1985: Hardcastle og McCormick som Ukendt
  • 1986: Days of Our Lives som Carrie Brady
  • 1986: Spørg Max som Shelly Meyers
  • 1989: Det er Garry Shandling s Vis som Cindi
  • 1990: Hull høj som Shannon
  • 1991: Ændringer som Valerie Adams
  • 1993: Børn af Corn II: The Final Sacrifice som Lacey Hellerstat
  • 1993: Livet går videre som Ukendt
  • 1993: General Hospital som Cindy

Awards

  • Unge kunstner Præmier: 1987, 1988, 1989, 1990
  • Daytime Emmy Awards: Enestående Younger Skuespillerinde: 1997, 1998
  0   0
Forrige artikel Edward Bayntun
Næste artikel Amar'e Stoudemire

Kommentarer - 0

Ingen kommentar

Tilføj en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn tilbage: 3000
captcha