Chas Lawther

Charles "Chas" Lawther er en britisk-fødte canadiske skuespiller, komiker og forfatter.

Lawther kom til lokal fremtrædende plads i Toronto, da i 1980'erne skabte han karakter af Chuck sikkerhedsvagt for CFMT-TV All-Night Show, på det tilsyneladende forudsætning, at da stationens nat sikkerhed han ville få lov til at bruge broadcast faciliteter spille klassiske tv-shows, kortfilm og musikvideoer mellem sign-off og 06:00

CFMT hovedparten-slettet alle episoder af The All Night Show at genbruge båndene.

Lawther og hans komedie partner Suzette Couture dannede komedie duo Indtrådt i Hip, regelmæssigt spille komedie spillesteder i hele Canada og på et tidspunkt at få deres egen specielle på CBC. Lawther har skrevet og været vært flere komedie "stand-up mockumentaries" på CBC Radio.

Han skrev også episoder til tv viser såsom Bob og Margaret, konge af Kensington, The Vaskebjørne, Rupert, Blazing Dragons og The Neverending Story.

Mange kender ham for hans rolle hosting "The Showcase Revue" efter Showcase kanal lanceret i Canada i begyndelsen af ​​1990'erne.

Han giver udtryk også flere tegn i animerede tv-serier såsom Babar, den travle verden af ​​Richard Scarry, Fortællinger fra Cryptkeeper, Birdz, Hello Kitty og venner, Redwall, Corduroy, Neds Newt, Sylvanian Families, The Adventures of Tintin, Anatole og Rupert .

Lawther er stadig en arbejdsgruppe skuespiller, og var en tilbagevendende karakter som en tilsyneladende gormless tv udøvende på CBC er lavet i Canada.

Filmografi

  • 1966: Blowup
  • 1979: Matt og Jenny på Wilderness Trail
  • 1980: All-Night Show
  • 1983: Den Littlest Hobo
  • 1985: Terminal valg
  • 1986: Mafia prinsesse
  • 1986: Police Academy 3: Back in Training
  • 1987: Ford: Manden og maskinen
  • 1987: Sylvanian Families
  • 1988: Fredag ​​den 13.: Serie
  • 1989: Georges Island
  • 1989: Champagne Charlie
  • 1989: Babar
  • 1990: Dracula: The Series
  • 1991: Gade Legal
  • 1992: Shower
  • 1992: Adventures of Tintin
  • 1993: Shining Time Station
  • 1993: E.N.G.
  • 1993: den travle verden af ​​Richard Scarry
  • 1993: Fortællinger fra Cryptkeeper
  • 1994: maling dåser
  • 1994: The Ref
  • 1994: Hello Kitty og venner
  • 1994 Rupert
  • 1994: The Mighty Jungle
  • 1995: Næsten Golden: The Jessica Savitch Story
  • 1995: Iron Eagle IV
  • 1995: Kung Fu: The Legend Continues
  • 1996: F / X: The Series
  • 1997: Lexx: The Dark Zone Stories
  • 1997: Good Will Hunting
  • 1998: Fjernelse Dance
  • 1998: Made in Canada
  • 1998: Birdz
  • 1998: Neds Newt
  • 1998: Anatole
  • 1998: La Femme Nikita
  • 1999: Power Play
  • 1999: Love Letters
  • 1999: Redwall
  • 2000: Corduroy
  • 2000: Urban Legends: Final Cut
  • 2000: Den hemmelige eventyr af Jules Verne
  • 2002: Puppets der dræber
  • 2003: Slynger og pile
  • 2004: Wonderfalls
  • 2004: Dette er Wonderland
  • 2004: Zixx: Level One
  • 2007: Er det kunst?
  • 2007: Fuld af Det
  • 2008: The Border
  • 2009: Lille moskeen på Prærien
  • I udvikling: Ting der intimidere mig
  0   0

Relaterede Artikler

Kommentarer - 0

Ingen kommentar

Tilføj en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn tilbage: 3000
captcha