Charles Sellier

Charles Edward Sellier, Jr. var en amerikansk tv-producer, manuskriptforfatter, romanforfatter og direktør, bedst kendt for at skabe den amerikanske bog og tv-serie, The Life og Times of Grizzly Adams. Han skrev også, og producerede mere end tredive film og 230 tv-shows i løbet af sin karriere, der strakte sig fire årtier.

Charles Sellier blev født i Pascagoula, Mississippi, den 9. november 1943. Han var den eneste søn af Charles Edward Senior og Gladys Carson Sellier. Hans far arbejdede som skibsfarten degnen. Sellier blev født som en Cajun katolsk, senere konvertere til mormonismen og derefter til evangelisk kristendom.

The Life og Times of Grizzly Adams, der blev sendt på NBC i 1978-1979 tv-sæson, afbildet en karakter, portrætteret af skuespilleren Dan Haggerty, der undslipper en dusørjæger og redder en bjørneunge, der bliver hans konstante følgesvend i serien. Sellier havde først indført tegnet i sin 1972 roman, The Life og Times of Grizzly Adams, løst baseret på den virkelige liv 19. århundrede bjerg mand, James "Grizzly" Adams. Serien blev produceret af Sunn Classic Billeder, et produktionsselskab med base i Park City, Utah, som Sellier havde grundlagt. Sellier skrev også mange af episoder i serien. The Life og Times of Grizzly Adams kørte for en sæson, men blev afsluttet i 1982 tv-filmen, erobringen af ​​Grizzly Adams, hvor Dan Haggerty reprised sin rolle.

Derudover skrev Sellier og produceret mere end 230 tv-shows og tredive spillefilm i løbet af sin karriere. Elleve af Sellier s spillefilm indgår i top 100 mest indbringende uafhængige film i historien, med seks af de film ranking i top fem og tyve.

Sellier producerede talrige film og tv-shows, ofte med kristne temaer rettet mod familievenlige publikum. Hans produktion kreditter inkluderet In Search of Noahs Ark, Mark Twains America, Lincoln Conspiracy, The Incredible Opdagelsen af ​​Noahs Ark og Breaking the Da Vinci Code. I 1980 blev Sellier nomineret til en Emmy for sit arbejde på den made-for-tv-film, The Legend of Sleepy Hollow, hvilket medvirkede Jeff Goldblum som Ichabod Crane. Sellier var medlem af Akademiet for Television Arts & amp; Sciences, den Writers Guild of America og National Religiøse Broadcasters Association.

Sellier var administrerende direktør for Grizzly Adams Prods. på tidspunktet for død i 2011. Virksomheden markedsfører familievenlige og tro baserede dokumentarfilm, film og tv-shows. Selliers havde for nylig indgået en aftale med Passmorelab San Diego til at konvertere ca. 500 film og tv viser at 3D Blu-ray 3D-dvd'er og 3D-tv-udsendelser.

Sellier døde uventet i sit hjem i Coeur d'Alene, Idaho, den 31. januar 2011, i en alder af 67. Han efterlader Julie Magnuson, hans kone på 25 år, og hans søn William Sellier.

Filmografi

Som producent

1973 Brothers O'Toole

1974 Liv og Times of Grizzly Adams

1976 vogter Wilderness

1976 Søg på Noahs Ark

1976 Mystiske Monsters

1976 The Amazing World of psykiske fænomener

1976 Adventures of Frontier Fremont

1977 Utrolig Rocky Mountain Race

1977 sidste Mohikaner

1977 Lincoln Conspiracy

1977 Liv og Times of Grizzly Adams

1978 Deerslayer

1978 Time Machine

1978 Donner Pass: Vejen til overlevelse

1978 Beyond og Tilbage

1979 Fald House of Usher

1979 Beyond Dødens Dør

1979 In Search of Historic Jesu

1979 Bermuda trekanten

1979 Encounter med Disaster

1979 Greatest Heroes af Bibelen

- Daniel og Nebukadnesar

- Historien om Esther

1980 Legend of Sleepy Hollow

1980 Hangar 18

1981 Legend of the Wild

1981 Nashville Grab

1981 Boogens

1981 California Gold Rush

1981 Huckleberry Finn

1981 Adventures of Nellie Bly

1981 Earthbound

1982 erobringen af ​​Grizzly Adams

1984 snowballing

1984 Silent Night, Deadly Night

1987 Desperado

1988 Desperado: Avalanche på Djævelens Ridge

1988 Return of Desperado

1989 Desperado: Badlands Justice

1989 Desperado: The Outlaw Wars

1989 Mænd - Baltimore

1990 levn fra Honor

1991 Broderskab af Gun

1991 Knight Rider 2000

1993 Gamle hemmeligheder af Bibelen, del II

1993 The Incredible Opdagelsen af ​​Noahs Ark

1994 Mysteries i den antikke verden

2000-2002 Møder med den Uforklarlig - Politisk Victim: Vince Foster - Selvmord eller politisk Udførelse / angreb på Amerikasmile Var der Mirakler Midt i Mayhem af 911? - Amerikas Lost Colony: Har Lost Colony i Roanoke fundet / Profetiske Last Days: har vi indgået End Times? - Globale klimaforandringer: Vil global opvarmning ændre vores liv / bibelske Paradis: har vi fundet Edens?? - Deadly Insekter: skaber vi Killer Insekter / baner af Mystery: Er korncirkler Sproget Aliens? - Har Lost Colony i Roanoke fundet / Er End Times her?

2004 Beviser for Heaven

2004 George W. Bush: Tro på det hvide hus

2005 Miraculous Mission

2005 12 almindelige mænd

2005 Breaking the Da Vinci Code

2005 Da Vinci Code Deception: Løsning 2000 Year Old Mystery

2005 Søg efter himlen

2006 Mirakler i vores midte

2006 Heroes iblandt os, Mirakler omkring os

2006 Apocalypse og End Times

2006 End Times Hvor Luk er vi?

2006 Portræt af Courage: Den Untold Story of Flight 93

2006 heltene fra Flight 93

2007 Longevity Secret

2007 Mirakuløse Beskeder

2007 Case for Kristi opstandelse

2007 Fabric of Time

2008 venner for livet

2008 Frigørelse af Secret

Som direktør

1979 Encounter med Disaster

1984 Silent Night, Deadly Night

1984 snowballing

1985 Annihilators

Som forfatter

1976 vogter Wilderness

1976 In Search of Noahs Ark

1976 Adventures of Frontier Fremont

1977 Lincoln Conspiracy

1977 Liv og Times of Grizzly Adams - The Trial - en bjørn Liv - Overlevelse - Hot Air Hero - Home of the Hawk

1979 In Search of Historic Jesu

1979 Greatest Heroes af Bibelen - Abrahams offer - Daniel og Nebukadnezar

1982 erobringen af ​​Grizzly Adams

1992 Gamle hemmeligheder af Bibelen

1993 Gamle hemmeligheder af Bibelen, del II

1993 Utrolig Opdagelsen af ​​Noahs Ark

2008 venner for livet

  0   0
Forrige artikel Charles Rowan
Næste artikel Fairchild 45

Kommentarer - 0

Ingen kommentar

Tilføj en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn tilbage: 3000
captcha