Carlos Baute

Carlos Roberto Baute Jiménez, bedst kendt som Carlos Baute, er en venezuelansk sanger og tv-vært. Hans musik er for det meste i den latinske pop genren, med nogle ballader og Bachata.

Tidlige liv

Han er søn af Alfonso Baute og Clara Jiménez, og han er af spansk, cubansk og venezuelanske afstamning.

Karriere

I en alder af 13, sluttede han Los Chamos, der udgivet et album med titlen "Con un poco de Amor" i 1990. Han arbejdede som model og udgivet sit første solo album med titlen "Origenes I" i 1994. Han handlede i den venezuelanske telenovela, "Destino de Mujer", som Pedro José, en swimming instruktør.

Med albummet "Yo NaCl para Querer ...", han flyttede til Spanien og havde stor succes med alle hans albums. Han handlede i tv-serien "Aladinna", "Mis adorables Vecinos", og var vært for "Gala Miss España", "Gala IB3", "Gala Fin de Año de TVE1".

Baute har udgivet seks albums, herunder en greatest hits album. I 2008 udgav han De Mi PUNO Y Letra, som omfattede "Colgando En Tus Manos". Han udgivet to versioner, en solo og en med Marta Sánchez. Duetten steg til toppen af ​​hitlisterne i mange spansktalende lande verden over.

Selvom kendt i mange latinamerikanske lande, har han ikke krydset af på mange andre markeder.

I oktober 2012 udgav han en duet med Laura Pausini af sangen "Las cosas que no me Espero".

Han bor nu i Spanien og har spansk statsborgerskab.

I marts 2014 i de venezuelanske optøjer, udgav han en musikvideo beder om "Respect" blandt borgere i forskellige politiske sider. I videoen, "Que tu VOZ havet mi VOZ", vises Baute med det nationale flag malet på hans ansigt.

Personlige liv

Af juni 2012 Carlos Baute giftede sig med den venezuelanske model Astrid Klisans.

Diskografi

Albums

  • 1994: Origenes
  • 1997: Origenes II: Tambores
  • 1999: Yo Naci Para Querer
  • 2001: Dame De Eso
  • 2004: peligroso
  • 2005: Baute
  • 2008: De Mi PUNO y Letra
  • 2010: Amarte Bien
  • 2009: directo En Tus Manos
  • 2006: Grandes Exitos

Singler

  0   0
Forrige artikel Cindy Pawlcyn
Næste artikel Charles W. Nibley

Kommentarer - 0

Ingen kommentar

Tilføj en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn tilbage: 3000
captcha