Carl Reindel

Carl Warren Reindel var en amerikansk skuespiller, bedst kendt for at portrættere løjtnant Kenneth M. Taylor i den episke krigsfilm Tora! Tora! Tora !. Reindel også spillet "Stanton" i Steve McQueen hit film Bullitt og "Lt Comroe" i klassisk science fiction film The Andromeda Strain. Reindel gjorde også flere optrædener på populære tv-serie. I 1964 optrådte han på Perry Mason som sagsøgt og titel karakter Barry Davis i "The Case for Drifting Dropout", og i 1966 spillede han golf caddie og morder Danny Bright i "The Case for Golfspillers Gambit." Han optrådte også på Gunsmoke, FBI, Bonanza, The Virginian, og Voyage til bunden af ​​havet, inden de forlader show business i begyndelsen af ​​1980'erne. Reindel blev født i Philadelphia, Pennsylvania og døde i en alder af 74, den 4. september 2009 i Valley Village, Californien. I 1966 Episode 25, på serien, Gidget, han spillede Scott Baker, en betalt vågent øje, for at sikre Gidget var sikkert på en weekend væk på et surfbræt konkurrence. Gidget søster og bror-in-law betalte Reidel karakter, Scott, $ 25,00 til weekenden.

Udvalgt filmografi

  • The Virginian 1961, Carl Reindell
  • Cheyenne - 1962
  • Gunsmoke - 1962-1965
  • Bonanza - 1962-1970
  • Rawhide - 1962
  • Han Rides Tall - 1964
  • Voyage til bunden af ​​havet - 1964
  • Perry Mason - 1964-1966
  • Speedway - 1968
  • Bullitt - 1968
  • Tora! Tora! Tora! - 1970
  • Andromeda Strain - 1972
  • Forgotten Man - 1971
  0   0
Forrige artikel Brè-Aldesago
Næste artikel Barcolana regatta

Kommentarer - 0

Ingen kommentar

Tilføj en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn tilbage: 3000
captcha