Buff-bellied Piber

Buff-bellied Piber eller amerikansk Piber som det er kendt i Nordamerika, er en lille sangfugl fundet på begge sider af den nordlige Stillehav. Det blev først beskrevet af Marmaduke Tunstall i hans 1771 Ornithologia Britannica. Det var tidligere klassificeret som en form for vandet Pipit.

Beskrivelse

Ligesom de fleste andre pibere, buff-bellied Piber er en udbød udseende arter, der normalt kan ses til at køre rundt på jorden. De rubescens underart har let stribede grå-brun upperparts og diffust stribet nedenfor om buff bryst og flanker. Bugen er hvidlig, regningen og ben er mørke. De japonicus underarter er mørkere over og har modigere sorte striber på sine hvidere underparts; dens ben har en rødlig nuance. Opkaldet er en pibende tår.

Taksonomi

Det har to markante underarter, men morfologiske og DNA-sekvens forskelle mellem dem er temmelig udtalt, og de kan betragtes distinkte arter, indtil yderligere forskning:

  • A. r. rubescens -, amerikansk Piber - racer i det nordlige Nordamerika, der strækker sig længere sydpå i bjergområder
  • A. r. japonicus - Temminck & amp; Schlegel, 1847 japansk Piber eller sibiriske Piber - racer i de fleste af det østlige tempererede Asien

Denne art er nært beslægtet med eurasiske sten Piber og vand Piber, alle tre former har tidligere været betragtet conspecifikt. De kan differentieres ved deres vokaliseringer og nogle visuelle signaler, men rock og buff-bellied Piber findes ikke sympatrically undtagen som vagabond individer, og de grænser for buff-bellied og vand pibere kun overlapper hinanden i et lille område i Centralasien.

Behavior

Begge underart af buff-bellied Piber er vandrende. Buff-bellied Piber vintre på Stillehavets kyst i Nordamerika, og på Atlanterhavskysten fra den sydlige Nordamerika til Mellemamerika. Mindst vedrørende buff-bellied Piber, dens overvintring rækkevidde synes at have udvidet nordpå i det 20. århundrede og fuglene synes at tilbringe mindre tid i vinterkvarter: i det nordlige Ohio, for eksempel, arten blev registreret som "ikke almindelig" under migration i maj og september / oktober i 1900-tallet, men i dag betragtes som en "udbredt vandrende" i regionen, findes mellem marts og maj og fra slutningen af ​​september til november med mange fugle faktisk overvintrende så langt mod nord. Asiatiske fugle vinter hovedsageligt fra Pakistan øst til og Sydøstasien, med lejlighedsvise fugle fundet så langt nordpå som Yunnan og nogle i Japan tilsyneladende at være hele året beboere eller migrere men lidt. De amerikanske og asiatiske underart er sjældne vagabonder til Vest- og Østeuropa, hhv.

Ligesom sine slægtninge, denne art er insektædende. Avl levested buff-bellied Piber er tundra, men uden for yngletiden det findes i åbne let bevoksede områder, svarende til dem, begunstiget af vandet Pipit.

Reproduktion: fra parring til fledging

Den første ting buff-bellied pibere gøre, når de ankommer på avl site, under smeltevand, er parring. Faktisk vil hannerne begynder at kæmpe en på én for at vinde over den kvindelige og par med det under hele yngletiden. De har også kæmpe for sne-fri websteder, der ville være bedre for redebygning. Øjeblikket er også meget vigtigt, fordi den smeltende sne indebærer en stigning i leddyr overflod, som udgør den vigtigste fødekilde for disse fugle. Efter kampen, og parringen, nesting er det næste skridt. Reder findes oftest på jorden i tørre eller våde enge, altid med en hjælpsom beskyttelse, men de er aldrig placeres i buske eller træer. Sammensætningen af ​​den ideelle reden afhænger af, hvad der er omkring yngleområde, men det er normalt lavet af siv, forbliver eller nye fine græs, og nogle gange nogle hest hår. Det sidste spørgsmål buff-bellied pibere er nødt til at beskæftige sig med, er reden succes. Reden er faktisk målet for talrige rovdyr som myrer eller høge. Hvis dette trin er vellykket, kan et æg produceres. Den kvindelige vil ikke lægge et æg, hvis betingelserne, såsom temperatur og indlejrer websted, ikke er optimale. Hvis det første forsøg mislykkes, bliver hendes tid til at lægge et æg reduceres. Generelt buff-bellied pibere kontinuerligt lægge æg i en periode på 4 til 5 dage efter sne-melt indtil midten af ​​juli. Efter denne periode, de mandlige testikler falder i størrelse og den kvindelige nægter ethvert samleje. Koblingen størrelse er normalt 5 æg, men det kan variere alt efter snefald, forældrenes reproduktive evne og prædation. Æggene inkuberes i 13-14 dage. I løbet af denne tid, er det kvindelige ikke forlade reden, men er stadig meget reaktivt til enhver bevægelse omkring hende. Hun kommunikerer med at synge til den mandlige, der bringer hende mad og forsvarer deres territorium. Fire eller fem dage efter klækning, de unge er tynd, blå-grå farve, og kun har sine sekundære fjer. For en uge, vil hunnen ruge koblingen, men begge forældre vil fodre dem. Efter disse 7 dage, fuglene er klar til fledging men de vil stadig blive fodret med deres forældre i 14 dage efter deres afgang. Endelig vil umodne fugle danner små flokke med andre umodne fugle og vandre ud.

Status

Det er en udbredt og almindelig art og ikke anses truet af IUCN.

  0   0
Forrige artikel Anamudi Shola National Park
Næste artikel Andrew s.i.d. Lang

Kommentarer - 0

Ingen kommentar

Tilføj en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn tilbage: 3000
captcha