Bristol Customshouse og Post Office

Bristol Customshouse og Post Office er en historisk to-etagers rektangulær italiensk palazzo stil mursten bygning, der blev brugt som et postkontor og customshouse i Bristol, Rhode Island, USA. Landet for webstedet blev erhvervet for $ 4400. Bygningen er designet af Ammi B. Young og afsluttet i 1858 til en pris på $ 22,135.75. Bygningen nogenlunde måler 46 fod med 32 fod og er konstrueret af dyb røde mursten og har tre buede åbninger på hver af sine sider og historier, der er foret med sandsten lister. De buegange stikker ud fra siden af ​​bygningen og centrum buegang fungerer som første sal med de tilstødende buegange boliger store vinduer, der er udelukket med jern. Da det typisk for stilen, anden sal er mere omfattende med en lavvandet balkon af jern understøttes af jern beslag og paneler af den øvre facade s overvinde entablature er kunstfærdigt dekorative. Siderne og bagsiden ligner den forreste facaden, men omfatter blinde fordybninger og støbningen er af brunere sandsten.

Bygningen blev opgivet i 1962 og overtaget af Unge Mænds Christian Association i 1964. KFUM har et tilstødende struktur og brugte bygningen som en ante-plads indtil 1990. I øjeblikket er bygningen brugt som kontorer. Bristol Customshouse og Post Office er historisk vigtige, da det er et eksempel på den italienske palazzo form for arkitektur. Bygningen blev tilføjet til det nationale register over historiske steder i 1972.

Design

Landet for webstedet blev erhvervet den 19. april 1856 for $ 4400 og bygget i 1857 til en pris på $ 22,135.75. Afsluttet i 1858 fra design af Ammi B. Young, Bristol Customshouse og Post Office er en to-etagers rektangulær italiensk palazzo stil mursten bygning, der hviler på en hævet granit base. Bygningen er omkring 46 fod med 32 fod og er opvarmet ved hjælp af damp. Den forreste facade er lavet af dyb røde mursten, der har tre store buede åbninger på begge historier og et "gråligt sandsten støbning skitserer de buer på begge etager og kasketter molerne, der adskiller buerne første sal og en afgørende støbning af de samme materielle former et bælte mellem de to historier. " De buegange stikker ud fra siden af ​​bygningen og centrum buegang fungerer som første sal med de tilstødende buegange boliger store vinduer, der er udelukket med jern. Da det typisk for stilen, anden sal er mere omfattende med en lavvandet balkon af jern understøttes af jern beslag og paneler af den øvre facade "underspillet, men overvinde entablature er tung og kunstfærdigt dekorerede." Gesims som den visuelle toppen af ​​bygningen, og skjuler den lave afvalmede tag, der er kun synlig fra en afstand. Siderne og bagsiden ligner den forreste facaden, men omfatter blinde fordybninger og støbningen er af brunere sandsten.

Ændringer til bygningen er tydelig i et gammelt fotografi, dateret sig til ca. 1860-1869, som viser pedimented kviste i midten af ​​taget, er det menes at have været en tilføjelse, der siden er blevet fjernet, men på et ukendt tidspunkt. Ifølge Bristol, Rhode Island: The Bristol renæssance, et foto af bygningen dateret til circa 1900 viser pedimented kviste. Et postkort, der blev poststemplet i 1920 viser også kviste og den tilstødende KFUM bygning. Også til stede i fotografiet er to skorstene på forsiden facade og det fremgår, at den side skorstenen sandsynligvis opstod nær fronten, men kun én skorstenen er bevaret i den bageste. De to forreste skorstene var fraværende i en circa 1907-1913 postkort. Den bageste skorsten blev beskrevet som "tilsyneladende ændret" uden fremtidig forklaring i National Register of Historic Places nominering.

1971 nominering form, bemærkes, at den daværende aktuelle tilstand af bygningen var i en tilstand af omsorgssvigt. Efter at have passeret gennem forhallen, det forreste område tjente som post- sortering værelser, kontor og postkasser. På dette område de oprindelige jern søjler er synlige mellem træplader i embedsmændenes vinduer. De flisegulve blev noteret for at være en ændring, men anden sal trappe landing sandsynligvis havde sin oprindelige fliser tilbage. Den anden sal blev tilgængelige via støbejern trappe med jern rækværk, der fører op told- kvartaler, der havde et stort værelse med "syv sæt af jern-indrammet vinduer, med tunge jern vindueskarme og indvendige skodder." Dette værelse blev beskrevet som "imponerende store" på grund af sine 17 fod højt til loftet og 8 fod paneler dør, er gulvet lavet af hårdt træ og en "meget almindelig marmor pejs er i et hjørne af det store rum." Støtterne af bygningen stammer fra kælderen, hvor granit moler understøtter vandrette jern bjælker, der holder op jern kolonner på første sal.

Brug

Bristol Customshouse og postvæsenet blev brugt som et postkontor og Customs House, som navnet antyder, indtil det blev opgivet i 1962. optegnelser viser, at $ 1,071.75 i reparationer og $ 68,36 for "mekanisk udstyr" blev brugt af den amerikanske regering mellem juli 1908 og juni 1909. Unge Mænds Christian Association købte bygningen i 1964 blev bygningen knyttet til en KFUM swimmingpool struktur og blev brugt som en ante-plads indtil 1990. Den blev ombygget og i øjeblikket bliver brugt som kontorer.

Betydning

Bristol Customshouse og Post Office er historisk vigtige som "et eksempel på genopdagelsen af ​​den italienske palazzo form for arkitektur efter den lange spredning-af det græske Revival." Selvom Young designet snesevis af bygge for det amerikanske finansministerium, han var en mester i den græske Revival stil og hans design varieret gennem årene under popularisering af efterfølgende stilarter. Unge også designet USA Customshouse i Providence, Rhode Island et år før, men dens design afspejlede en mere "klassisk, akademisk tema" i en mere toscansk stil. Bristol Customshouse og Post Office "tjener som et glimrende eksempel på en stil, der er lidt repræsenteret i en by, som har fine bygninger af andre stilarter og perioder, og er en påmindelse om, hvad der engang var en af ​​de mest aktive havne i nordøst" .

  0   0
Forrige artikel Ed Schrader

Kommentarer - 0

Ingen kommentar

Tilføj en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn tilbage: 3000
captcha