Boys Town Gang

Den Boys Town Gang var en San Francisco baseret diskotek og Hi-NRG-båndet. Deres popularitet toppede i 1980'erne, når gruppen nåede nummer 5 på Billboard Hot Dance Club Play diagram med singlen "Cruisin 'the Streets", og nummer 4 i UK Singles Chart og nummer 1 i Holland med deres coverversion af " Kan ikke tage øjnene fra dig ".

Historie

I 1980 oplevede DJ Bill Motley en mulighed for at danne en gruppe, der taget hensyn til San Franciscos store homoseksuelle kundekreds. I sin søgen at danne en gruppe audition han hundredvis af vokalister, både mandlige og kvindelige. Lokale kabaret sanger Cynthia Manley erobrede føringen stedet.

. Tanken var oprindeligt for en 12 "single med to spor med høj energi musik Motley, en Diana Ross fan, plukket to Ashford & amp; Simpson sange til at danne et medley for A-siden For B-siden skrev han et diskotek. drama i fire akter. Et pladeselskab blev grundlagt for at løslade de to sange.

Når "Husk mig" / "Er det ikke Ingen Mountain High Enough" blev udgivet sangen tog fart, med Manley vokal driver sangen ind i toppen af ​​klubbens diagrammer. De fire-handling eksplicit "Cruisin 'The Streets" var et øjebliksbillede af Castro og Market Streets ved solnedgang.

Manley afgik efter udgivelsen af ​​disse to poster og Jackson Moore overtog Lead Sang ansvar i 1981.

Bandmedlemmer

På posterne "Husk mig" / "Er det ikke Ingen Mountain High Enough" og "Cruisin 'The Streets" Cynthia Manley forudsat lead vokal med Robin Charin, Don Wood, Phill Manganello, Tom Morley og Keith Stewart leverer back-up.

Fra 1981 albummet Disc Oplad og fremefter Jackson Moore var forsanger med Tom Morley og Bruce Carlton som back-up.

Diskografi

Singler

  • 1981: "Husk mig" / "Er det ikke Ingen Mountain High Enough"
  • 1981: "Cruisin 'The Streets"
  • 1981: "Du er The One" / "Disco Kicks"
  • 1982: "Kan ikke tage mine øjne ud af dig"
  • 1981: "Kom og få din kærlighed"
  • 1982: "Jump Shout" / "Rocket til dit hjerte" / "Disco Kicks"
  • 1982: "Signed, Sealed, Delivered"
  • 1983: "Kan ikke tage mine øjne fra dig" / "I Just Can not Help tro" / "Die Hard Lover" / "Hvornår vil jeg se dig igen"
  • 1984: "Brand New Me" / "Ind og ud af kærlighed"
  • 1984: "Dance Trance Medley" / "en god mand"
  • 1984: "Yester-Me, Yester-You, I går" / "Da jeg var ung"

Albums

  • 1981: Cruisin 'The Streets
  • 1982: Disc Charge
  • 1984: en afstøbning af tusinder
  0   0
Næste artikel PowerPC 600

Kommentarer - 0

Ingen kommentar

Tilføj en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn tilbage: 3000
captcha