Booka Shade

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Maj 14, 2016 Vagn Ahm B 0 0

Booka Shade er et tysk hus duo. Det består af Walter Merziger og Arno Kammermeier, beskrevet som veteraner fra Frankfurt elektroniske musikscene. De har udgivet fire albums.

Historie

Efter begynder som en synth-pop duo, har de skiftet til at skabe klub musik. Deres udgivelser resulterede i europæiske aftryk som R & S Records og Harthouse.

I 2002 duoen grundlagde Get Physical Optager med DJ T. og Mandy.

Deres 2005-singler Mandarine Girl og kropssprog blev bredt spillede i klubber og licenseret på mange mix cd'er.

De blev præsenteret på BBC Radio 1 s Essential Mix den 2. juli 2006.

Resident Advisor kaldte sangen Body Language "en af ​​de største udgivelser af året.". Kropssprog er blevet brugt som en prøve ved will.i.am i sangen få dine penge fra hans album Songs About Girls. Det fremgår også i videospillet Forza Motorsport 2 til Xbox 360, som MANDY vs Booka Shade version.

Sangen "I White Rooms" blev præsenteret på CSI: NY - Sæson 2 Episode 23

Udgivelser

Booka Shade har udgivet fire albums i deres eget materiale, Memento, Bevægelser, The Sun & amp; Neon Lys og mere !. Arno har kommenteret i flere interviews, at mens Memento blev set som en mere minimalistisk techno album, Bevægelser skubbet grænserne for folks definition af genrer, indføre visse vokal og synth lyde uhørt i Memento.

Adskillige Få Fysiske kompilationer er blevet blandet af Booka Shade og inddrage materiale fra andre Get Physical kunstnere.

Diskografi

Albums

  • 2004 Memento
  • 2006 Bevægelser
  • 2007 DJ-Kicks album
  • 2008 Bevægelser - The tour Edition '' + Live-DVD
  • 2008 Sun & amp; Neon Light
  • 2010 mere!
  • 2013 EVE


Singler

  • 1995 "Kind of Good"
  • 1996 "Silk"
  • 2004 "Hver dag i mit liv"
  • 2004 "dumme spørgsmål"
  • 2004 "Vertigo / Memento"
  • 2005 "Body Language"
  • 2005 "Mandarine Girl"
  • 2005 "Memento Album Remixes"
  • 2006 "Darko"
  • 2006 "In White Rooms"
  • 2006 "Night Falls"
  • 2006 "Spillet Runner"
  • 2007 "Body Language"
  • 2007 "Tickle / Karma Car"
  • 2007 "Tal"
  • 2008 "Charlotte"
  • 2008 "Donut"
  • 2010 "Bad Love"
  • 2010 "Teenage Spaceman"
  • 2010 "Gendan"
  • 2012 "Honeyslave"
  • 2013 "Haleshop"
  • 2013 "Blackout: White Noise"
  • 2013 "Kærlighed Inc."
  • 2014 "Love Drug"

Remixes

  • 1996 Blå Fiction - "når pigen danse"
  • 1996 Natural Born Grooves - "Forerunner"
  • 1996 Solid - "Fall Down på mig"
  • 1996 Smokin Beats - "Disco Dancin"
  • 1996 Taucher - "Lykke"
  • 2004 Freeform Five - "mærkeligste ting"
  • 2004 Joakim - "Kom ind i Mit Køkken"
  • 2005 Moby - "Drøm Om mig"
  • 2005 Tahiti 80 - "Big Day"
  • 2005 Fischerspooner - "Just Let Go"
  • 2005 Chelonis R. Jones - "Middle Finger Music"
  • 2005 Juan MacLean - "Titos Way"
  • 2005 The Knife - "Pass Denne On"
  • 2005 Mylo - "In My Arms"
  • 2005 Rex the Dog - "Prototype"
  • 2006 Depeche Mode - "Martyr"
  • 2006 Hot Chip - "Breakdown"
  • 2006 The Knife - "Marble House"
  • 2006 Lindstrøm - "I Feel Space"
  • 2006 Mylo - "Muscle Car"
  • 2006 Rockers Hi-Fi - "Push Push"
  • 2006 Spektrum - "May Day"
  • 2006 Tiefschwarz feat. Tracey Thorn - "Damage"
  • 2006 Yello - "Oh Yeah"
  • 2007 Azzido Da Bass - "Lonely ved din side"
  • 2007 Tiga - "3 uger"
  • 2007 Dave Gahan - Kingdom
  • 2007 will.i.am - Få dine penge
  • 2009 Moderat - Rusty Nails

Priser og nomineringer

  • Beatport Music Awards - Bedste Tech House Artist 2008
  0   0
Forrige artikel Armada af 1779

Kommentarer - 0

Ingen kommentar

Tilføj en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn tilbage: 3000
captcha