Barbara Tucker

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
August 19, 2016 Elsba Faye B 0 0

Barbara Tucker er en afrikansk amerikansk hus, R & B og soul sanger, sangskriver og koreograf. Hendes musik har haft en indvirkning på mainstream og dansemusik på tværs af USA og i hele Europa. Tucker havde seks # 1 hits på den amerikanske Hot Dance Club Songs diagrammet i 1990'erne og ind i 2000'erne, og flere hits på den britiske scene.

Opvokset i Brooklyn, New York, begyndte Barbara synge gennem hendes entertainer far, Jayotis Washington i gruppen, The observans. Som skuespiller, har Barbara udført i forskellige off-Broadway spiller som tillod hende at modtage "TOR" award gennem den amerikanske Theater for aktørerne for 'mest lovende skuespillerinde med karakteristiske artist'. Som danser har hun koreograferet og dansede for forskellige dans kunstner såsom C & amp; C Music Factory, Soul System, Jay Williams, og Dee-Lite. Hun koreograferede også den første Club Music Award show og er koreograf for Underground Network dansere. Hun er blevet forvaltet af berømthed og sport leder Glenn Toby.

Som sanger, har Barbara indspillet med og sang baggrund vokal til sådanne ansete kunstnere som Deee-Lite og George Clinton. Hun har haft mange underjordiske melodier som 'Set It Off', 'Black Delilah Dee', 'åbne dit hjerte', og hun var med på "Unity". I sin fortsatte karriere som sanger af sjælfulde hus har hun samarbejdet med sådanne hus musik producenter som David Guetta og Blaze. Hun er underskrevet til produktionen holdet Masters At Work, som frembragte disse melodier som "Deep Inside", "Beautiful People", "Jeg får Lifted", "Stay Together" og "Stop Playing With My Mind".

Tucker er også blevet den eneste musiker at prale en årlig residency på Europas clubbing mekka, Ibiza.

Diskografi

  • 1994: "smukke mennesker" - # 1 US Hot Dance Club Songs; # 20 US Hot Dance Music Maxi; # 23 UK
  • 1994: "Jeg får Lifted" - # 1 US Hot Dance Club Songs; # 33 UK
  • 1995: "Stay Together" - # 1 US Hot Dance Club Songs; # 9 US Hot Dance Singles Salg; # 46 UK
  • 1996: "Keep på Lovin'You"
  • 1997: "Bring du elske"
  • 1998: "Everybody Dance" - # 1 US Hot Dance Club Songs; # 37 US Hot Dance Singles Salg; # 28 UK
  • 2000: "Stop Playing With My Mind" - # 1 US Hot Dance Club Songs; # 25 US Hot Dance Singles Salg; # 17 UK
  • 2001: "Kærlighedens On Time"
  • 2003: "Lad mig være"
  • 2005: "You Want Me Back"
  • 2005: "De fleste Precious Love" - ​​# 44 DK
  • 2006: "De fleste Precious Love" - ​​# 17 DK
  • 2007: "Love Vibrationer" - # 1 Hot Dance Club Songs
  • 2008: "One" med
  • 2009: "Pleje Free"
  • 2009: "Feelin 'ligesom en Superstar"
  0   0

Kommentarer - 0

Ingen kommentar

Tilføj en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn tilbage: 3000
captcha