Bad Acid Trip

Bad Acid Trip er et amerikansk metal band, der i øjeblikket underskrevet til System of a Down forsanger Serj Tankian pladeselskab, Serjical Strike Records. Deres 2004 album, Lynch den Weirdo, blev produceret af Daron Malakian, en anden System of a Down medlem. I 2006 de optrådte på den anden fase på Ozzfest sommer tour. Bandet har tre fuld længde udgivelser og flere EP'er. Ifølge bandets officielle hjemmeside, de netop frigivet deres nyeste album, med titlen menneskeligt muligt den 3. maj blev 2011. EP Symbiotisk Slaveri udgivet den 18. august 2009 for at udfylde den store kløft mellem Lynch Den Weirdo og menneskeligt muligt. Bandet er genkendelige som en af ​​de mere sammenhængende grindcore handlinger.

Biografi

Bad Acid Trip blev dannet i North Hollywood, Californien i 1989, i begyndelsen af ​​West Coast magt vold scene. De nuværende medlemmer af Bad Acid Trip er Dirk Rogers, Keith Aazami, Carlos Neri og Caleb Schneider. Oprindelige medlemmer Dirk Rogers og Keith Aazami har samarbejdet i mere end 10 år. Bad Acid Trip har turneret til støtte for forskellige bands, herunder System of a Down, Mars Volta, Mindless Self Indulgence, at Dillinger Escape Plan, Hund Fashion Disco, Bad Ring, Motograter, se dem Die, og Gwar. Andre bands, de har delt scenen med omfatter Slayer, Arch Enemy, Cypress Hill, Hatebreed, brujeria, Krop Count, Buckethead, Tom Morello, Cirkel One, og Napalm Død.

MTV 2s Headbangers Ball tv-show har udsendt musikvideoen "Oksekød Moo", en sang figurerede på albummet Lynch den Weirdo.

Bandmedlemmer

Nuværende medlemmer

  • Dirk Rogers vokal
  • Keith Aazami guitar, vokal
  • Caleb Schneider bas, vokal
  • Carlos Neri trommer

Tidligere medlemmer

  • James Garren trommer
  • Phil Hernandez trommer
  • Chris Mackie bas
  • Jose Perez trommer
  • Damian Talmadge bas
  • Mike Thrashead trommer
  • Danny Walker - Drums "menneskeligt muligt" LP
  • Joe Whitehouse guitar

Diskografi

Albums

  • 1999: For Weird af Weird
  • 2004: Lynch den Weirdo
  • 2011: menneskeligt muligt

EP'er

  • 2009: Symbiotisk Slaveri

7 tommer EPS

  • 1995: B.A.T. Live på Fudge: en ensidig split med nogen
  • 1999: Husk EP
  • B.A.T. delt med rifter
  • 1995: B.A.T. delt med Agathocles
  • B.A.T. delt med Kung-fu Rick
  • 2000: B.A.T. delt med Benümb
  • 2002: Tango og Thrash B.A.T. delt med Municipal Waste

Tape demoer

  • 1989-1992: 12 Pack og en Dime Demo
  • 1993 4-Ken Demo
  • 1994: Live at Hongkong
  • 1995: Bad Acid Trip Demo
  • 1997: Live-kærlighedssange for undertrykte aber

Andre optrædener

  • Dirk Rogers og Keith Aazami begge vises på sangene "Funbus" og "Nottingham Lace" på Buckethead & amp; Venner album Indtast kylling.
  0   0
Forrige artikel Amanda Pascoe
Næste artikel Attra

Kommentarer - 0

Ingen kommentar

Tilføj en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn tilbage: 3000
captcha