Augie Meyers

August "Augie" Meyers er en amerikansk musiker, sanger, sangskriver, performer, studiemusiker, producer, og pladeselskab ejer. Han er måske bedst kendt som en af ​​grundlæggerne af Sir Douglas Quintet og Texas Tornados.

Historie

I begyndelsen af ​​1960'erne, Meyers og Doug Sahm grundlagde gruppen kendt som Sir Douglas Quintet. Hans Vox orgel var en velkendt element i gruppens lyd som høres på numre som "Hun er About A Mover", "Mendocino", og "Nuevo Laredo".

I 1990'erne Meyers medstifter den enormt succesfulde supergruppe kendt som Texas Tornados med Doug Sahm, Flaco Jiménez, og Freddy Fender.

Siden 1970'erne har Meyers opereret flere af sine egne pladeselskaber herunder The Texas Re-Cord Company, Superbeet Records og White Boy Records.

Som studiemusiker har Meyers spillet på utallige udgivelser fra andre kunstnere, herunder dem af Bob Dylan, John P. Hammond, John & amp; Maria, Kevin Kosub, Tom Waits og Doug Sahm.

Meyers bor i Texas Hill Country by Bulverde, Texas.

Vælg album diskografi

  • 1971: Den vestlige hoved Music Co.
  • 1972: Du er ikke Rollin 'Din Roll Rite
  • 1975: Live At The Longneck
  • 1977: Endelig I Lights
  • 1982: Stadig growin
  • 1984: August i New York
  • 1986: Augies Tilbage
  • 1986: Min vigtigste Squeeze
  • 1988: Sausalito Sunshine
  • 1995: Hvid Boy
  • 1996: Alive & amp; Godt At Lake Taco
  • 2002: Blame It On kærlighed
  • 2006: My Freeholies er ikke gratis Anymore
  • 2013: Loves Lost and Found

Vælg samarbejder

  • 1991: John og Mary - Victory Gardens
  • 1997: Bob Dylan - Time Out Of Mind
  • 2001: Bob Dylan - Kærlighed Og Tyveri
  • 2005: John P. Hammond - i dine arme igen
  0   0
Forrige artikel Adventure Aquarium
Næste artikel 1952 Formula One sæson

Kommentarer - 0

Ingen kommentar

Tilføj en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn tilbage: 3000
captcha