Aston University Engineering Academy

Aston University Engineering Academy er et universitet teknisk skole, der åbnede i september 2012 i det Gosta grønne område Birmingham, West Midlands, England. Aston University er den ledende akademiske sponsor af UTC, sammen med videnskab, teknologi, teknik og matematik Network. Samarbejdspartnere af Aston University Engineering Academy omfatter E.ON, Goodrich Corporation, National Grid plc, PTC og Royal Air Force.

Den nye specialudviklede skolebygning af UTC ligger i udkanten af ​​Aston University campus.

Indlæggelser

Aston University Engineering Academy har en indledende indtag af studerende i alderen 14 og 16 i 2012, men vil udvide til at rumme elever i alderen 14 til 19 i løbet af de følgende to år. Det skoler opland dækker hele den Birmingham Metropolitan Borough.

Curriculum

Aston University Engineering Academy har specialiseret sig i forskellige aspekter af teknik. Elever i alderen 14 til 16 undersøgelse en kerne udvalgt antal GCSEs sammen med enten en Højere Diplomuddannelse i Engineering eller BTEC First Diploma in Engineering.

For sjette formular uddannelse, kan eleverne vælge mellem fire uddannelser:

  • En Advanced Diploma in Engineering og yderligere A Niveauer
  • Btec National Diploma in Engineering og yderligere A Niveauer
  • Matematik og Videnskab A-niveauer programmet
  • Lærepladser

Bygningen

Akademiet Bygningen er en ny-build-ordningen, bygget på stedet af en tidligere produktionsanlæg nedrevet mange år før. Det støtter på Canal Grande Union og er modsat Faraday Wharf, og inden for nem gåafstand af sponsorer Aston University campus. Ordningen var en del af Birminghams Building Schools for the Future program før det blev aflyst, og som sådan blev bygget af Lend Lease. Arkitekten var Feilden Clegg Bradley Studios, med civile og strukturelle konsulenter Cox Turner Morse, og opbygning af tjenester konsulenter Cundall.

Akademiet omfatter ca. 6,500m² af indkvartering på 3 etager. Usædvanligt, som følge af ændringer i stueplan fra front til bagsiden af ​​webstedet, hovedindgangen er på første sal niveau, med receptionen åbner ud i en tredobbelt højde atrium og trappe i hjertet af bygningen. Site begrænsninger, og nærhed til den indre ringvej i Dartmouth Middleway, krævede bygningen til at være meget kompakt og havde brug for at isolere beboerne fra ekstern trafikstøj og dårlig luftkvalitet. Derfor bygningen har en høj ydeevne forseglet facade og glasisætningssystem, og krævede en stærkt serviceret løsning til at yde den nødvendige opvarmning, ventilation og komfortkøling for beboerne. At udligne potentielt højt energiforbrug og driftsomkostninger, den service design omfatter en fuld frisk luft ventilation-system med frikøling og energiudnyttelse, en kælder termisk labyrint, en lille kraftvarme motor, energieffektive belysningssystemer og 50kWp af solceller . Kanalen elevation er mere læ og giver til hårde anlagte spisning og samfund områder for studerende.

  0   0
Forrige artikel Bhanu Athaiya
Næste artikel Ambeyrac

Kommentarer - 0

Ingen kommentar

Tilføj en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn tilbage: 3000
captcha