Asta Kask

Asta Kask er en punk band fra Töreboda, Sverige. Det blev grundlagt som "X-tas" i 1978, men ændret til Asta Kask i 1980. I 1984 bandet begyndte at arbejde med Rosa honung Records. Efter 1986 udgivelsen af ​​"Aldrig en LP" bandet splittet op. I 1989 blev bandet genforenet og spillede et par koncerter, men derefter gik i dvale, indtil 1992, da de spillede på Rosa honung s tiårsdagen. Så bandet gik stille igen, indtil 2003, da de begyndte touring igen som en "hævn" for alle det urimelige de er blevet sat igennem. Trommeslageren, Bjurre, forlade bandet i slutningen af ​​2004, og blev erstattet af Dadde. I løbet af 2005 en konflikt med Rosa honung der havde været stigende i mange år nået et punkt, hvor bandet kunne ikke længere arbejde med mærket, så de underskrevet en aftale med brændende hjerte Records. I april 2006 indspillede Asta Kask deres første nye album i 20 år. I 2013 udgav bandet albummet "Handen På Hjärtat" på deres nye pladeselskab.

På trods af at de synger på svensk bandet har fået internationalt ry, og deres sange er blevet dækket af bands fra tre kontinenter. Den tyske punk rock band Rasta Knast startede som en hyldest bandet til Asta Kask.

Medlemmer

  • Micke- vokal & amp; Guitar
  • Ernie - Bass
  • Dadde - Trommer
  • Bonta - vokal & amp; Guitar
  • Bjurre - Trommer

Diskografi

EP'er

  • 1981 - För kung och fosterland
  • 1983 - En tyst minut
  • 1984 - Plikten framför allt
  • 1986 - EN finns the Hopp
  • 2000 - Till Sista droppen
  • 2006 - Precis SOM langt / Lilla Frida

LP'er

  • 1985 - Med er jeg magen
  • 1986 - Levende
  • 1986 - Aldrig en lp
  • 1990 - Sista Dansen
  • 2000 - Rock mot svinen
  • 2007 - En för alla ingen för NÅN
  • 2013 - Handen in Hjärtat

CD

  • 1991 - Med er jeg magen
  • 1991 - Aldrig en CD
  • 1993 - Från andra sidan
  • 1995 - Sista Dansen
  • 2003 - Kravallsymfonier 78-86
  • 2006 - En för alla ingen för NÅN
  • 2013 - Handen På Hjärtat
  0   0
Forrige artikel BEC-Tero
Næste artikel Andriambelomasina

Kommentarer - 0

Ingen kommentar

Tilføj en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn tilbage: 3000
captcha