Anne Flournoy

Anne Flournoy er en amerikansk forfatter, producer og filminstruktør, bedst kendt for de webseries The Louise Log.

Tidlige liv

Anne Flournoy blev født i Plainfield, New Jersey og voksede op i Warren County. Hun er datter af Richard C. Flournoy og Iris Fox Flournoy. Hendes far fløj B-52s i Anden Verdenskrig og blev skudt ned over Korfu. På hans tilbagevenden til USA, han fløj som pilot for TWA.

Hun studerede ved Académie de la Grande Chaumière og École nationale supérieure des Beaux-Arts i Paris, vendte derefter tilbage til USA og studerede ved Rutgers University i New Jersey, under Leon Golub og Geoffrey Hendricks, et medlem af Fluxus, før eksamen med en MFA i 1978.

Flournoy arbejdede som receptionist på Cinelab 1978-1980. Fra 1981-1982 arbejdede hun freelance som assistent redaktør på dokumentarfilm og uafhængige spillefilm. I 1983 Flournoy arbejdede i lyden afdelingen på filmen første gang.

Hun er gift med Mordokaj Green og har to børn.

Karriere

Hendes første kortfilm, Louise Lugter en rotte, blev lavet i 1982 af recutting uddrag af andres film og låne en sang. Det samlede budget, lige over $ 1.000, gik på lab gebyrer. Louise Lugter en rotte er "en elliptisk spion historie, indstillet til en drivende merengue af Johnny Ventura. Det blev gjort fra fireogtyve timer af kasserede 16mm prints, destilleret ned til fire og et halvt minut." Louise Lugter en rotte premiere på New York Film Festival. Filmen kan ses på YouTube. I 1985 Louise lugter Rat blev vist på den 29. London Film Festival

Kortfilmen Nadja Alligevel blev lavet i 1983. Det er en historie om obsessiv teen kærlighed, tilpasset fra Turgenev, og medvirkede Jenny Wright. Nadja Alligevel kan ses på YouTube.

Spillefilmen Sådan Be Louise er en "coming-of-age historie om en usikker ung kvinde, der har en elendig job, store forventninger og en forvirret idé om, hvad det betyder at være en kvinde". Det havde sin amerikanske premiere i 1990 i konkurrence på Sundance Film Festival, dens europæiske premiere i Panorama på Berlin International Film Festival, og blev tildelt en tre stjernede rating fra New York Post.

De webseries Den Louise Log er en komedie der beskæftiger sig med "de Confessions of a New York hustru og mor fast besluttet på at få det rigtige på trods af ... hendes over-aktiv indre stemme." Serien blev lanceret på den sidste dag af 2007 i et desperat forsøg på at bryde ud af en cyklus af forsinkelser. Christine Kog spillede Louise i de to første serie Margan Hallett overtog i den tredje - "en kvinde der beskæftiger sig med sin mand, børn, en omfattende ensemble af bemærkelsesværdige karakterer, og hendes ... humoristisk overaktiv indre stemme". Serien har afsluttet 43 episoder til dato, med flere på vej.

The Independent inkluderet Flournoy på deres liste over 10 Filmproducenter Watch i 2012.

Priser og hædersbevisninger

Flournoy modtaget en $ 5000 præmie fra New York Foundation for the Arts i 1987.

Hun blev tildelt en Guggenheim Fellowship i 1991.

Filmografi

  • 1982: Louise Lugter en rotte
  • 1983: Nadja endnu
  • 1990: Hvordan at være Louise
  • 2007: Louise Log, episode 1
  • 2008: Louise Log, episoder 2-11
  • 2009: Louise Log, episoder 12-16
  • 2010: Louise Log, episoder 17-23
  • 2011: Louise Log, episoder 24-28
  • 2012: Louise Log, episoder 29-34
  • 2014: Den Louise Log, episoder 35-43
  0   0
Forrige artikel Elektromagnetisk stråling
Næste artikel Fireflight

Relaterede Artikler

Kommentarer - 0

Ingen kommentar

Tilføj en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn tilbage: 3000
captcha