Amy Slot

Amy Slot er en amerikansk skuespiller, og internet personlighed. Hun er kendt for hendes rolle som Viki Vanderheusen på Passions, som den oprindelige Cuppycake Girl, og som en YouTube-partner under kanalen SandCastleInc ..

Personlige liv

Når slottet er ikke i orden, nyder hun danser, som hun har studeret siden hun var 4, sang, spille guitar, og gøre kortfilm med venner. Hun har for nylig opdaget hendes passion for film, og har sin egen YouTube-kanal, som hun deler med Erin Sanders som spillede Quinn på Zoey 101.

I modsætning til populær tro, Slot er den, der sang "Du er min Honeybunch", en af ​​hendes mest kendte sange, ikke Jordbær Marie, hvis vokal rolle spilles af Sarah Heinke.

Karriere

Hun begyndte at studere handler i en alder af 4, og underskrevet med hendes manager og første agent i efteråret 1998. På hendes femte audition, hun landede rollen som unge Ally på hit tv-serien Ally McBeal. Under showets anden og tredje sæsoner optrådte hun i otte episoder. Siden da har hun optrådt i mange andre shows, herunder The Norm Show, Providence, Lizzie McGuire, Oliver Beene, Malcolm i midten, og Sommerland.

I 2002 vandt Slot en ung kunstner Award for "Best ydeevne i en komedieserie - Gæst Medvirkende Young Actress" for hendes arbejde med Lizzie McGuire i episoden "Just Like Lizzie". I sommeren 2007, Amy booket, hvad der er i øjeblikket hendes største rolle til dato: En tilbagevendende del på dagtimerne drama Passions. Hun spiller Viki, niece af Harmony bosiddende Esme Vanderheusen.

I 2009 Slot spillede Tara på General Hospital.

I 2010 spillede hun Amy Dillard i episoden "Nevada vs senator Harper" af forsvarerne.

Pr Jun 9, 2011, blev Amy officielt anlagt den som en YouTube-partner, og fortsætter med at uploade videoer regelmæssigt for hendes mad og restaurant-serie, "Hvad er Amy Eating?«, Under YouTube navnet "SandCastleInc.".

Filmografi

  • 1998-2000: Ally McBeal som Young Ally
  • 1999: Norm Vis som Khali
  • 2001: Providence som Lisa
  • 2002: Lizzie McGuire som Andie Robinson
  • 2004: Malcolm i midten som Hayley
  • 2004: Oliver Beene som Bonnie
  • 2005: Summerland som Regan
  • 2007-08: Passions som Viki Vanderheusen
  • 2009: General Hospital som Tara
  • 2010: Defenders som Amy Dillard
  0   0
Forrige artikel Daniel Johnston
Næste artikel Charles Askins

Kommentarer - 0

Ingen kommentar

Tilføj en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn tilbage: 3000
captcha