'Ō'ū

Den'ō'ū, er en kritisk truede arter af Hawaiian honeycreeper, der er endemisk til Hawaii-øerne. Der er ingen nylige optegnelser, og det kan være uddøde.

Beskrivelse

Den'ō'ū er en stor, fyldig skov fugl måler 17 cm i længden. Hannerne har en lys gul hoved, mørk grøn ryg og en olivengrøn mave. Hunnerne er mattere med en olivengrøn hoved. 'Ō'ū Har en lyserød, finch-lignende regningen og lyserøde ben.

Behavior

Avl biologi denne fugl er ukendt, selv om unge er set i juni, hvilket tyder på en fra Marts til maj yngletiden. Den'ō'ū opfordring er en stigende eller faldende fløjte, som kan bryde ind i et sødt og distinkt kanariefugl-lignende sang.

Dens unikke lovforslag blev tilsyneladende tilpasset til fodring på frugterne af'ie'ie vin, selv når frugtsætning sæsonen sluttede'ō'ū let kunne flyttes både op ad skråningen og bagside i jagten på andre fødevarer, både indfødte og indførte. Ud over frugt, den lever af insekter og knopper og blomster af'ōhi'a Lehua. Det var kendt for at have været en nomadisk forager, der gjorde stærke flyvninger til at følge sæsonmæssigt tilgængelige frugtafgrøder over en bred set gradient.

Status

Selv om det var tidligere udbredt på de seks største øer i denne gruppe, denne hawaiiansk honeycreeper faldt brat fra begyndelsen af ​​det 20. århundrede. Den sidste indspillede observation var i 1989 på Kaua'i. Det er næsten helt sikkert uddød der, men ubekræftede rapporter lejlighedsvis modtages fra de områder over Kilauea vulkanen på øen Hawaii. Som følge heraf er det bevares som kritisk truet af BirdLife International, indtil det er bevist at være uddød uden rimelig tvivl. Den største og mest sikre befolkningen over Waiakea blev fordrevet fra sit levested i 1984, da området blev ødelagt af en lavastrøm fra Mauna Loa. Den'ō'ū var begrænset til de'ōhi'a Lehua skove Big Island og Alaka'i Wilderness Bevar på Kaua'i mid-elevation. For nylig blev den begrænset til'ōhi'a Lehua skov.

Den'ō'ū er en af ​​de mest mobile arter af Hawaii honeycreepers. Selv om det ikke var meget aktiv og normalt langsomme, det havde bemærkelsesværdigt udholdenhed og ved flyvning, ville dække store afstande. Det er en af ​​de få Hawaii Endemisk der fandt sted på alle de store øer på én gang og ikke differentierer i underarter, hvilket tyder på, at fugle krydset mellem øer på en regelmæssig basis. Også, der var en betydelig sæsonmæssige bevægelse mellem forskellige højder alt efter tilgængeligheden af ​​artens livret, de højblade og frugt af'ie'ie. Dette var sandsynligvis artens undergang, da det kom dermed i kontakt med myg transmitterer aviær malaria og fjerkrækopper, som er usædvanligt livsfarlige for de fleste Hawaii honeycreepers. Andre væsentlige trusler mod denne art er tab af levesteder og indførte rovdyr. Island arter er særligt sårbare over for et eller flere af disse trusler grund af deres lave numre og begrænsede geografiske fordelinger.

Beskyttelse

Den'ō'ū blev opført som en truet art i 1967 under Endangered Species Act. Den Kaua'i Forest Birds genopretningsplan blev offentliggjort i 1983 og Hawaii Forest Birds genopretningsplan blev offentliggjort i 1984. Disse genopretningsplaner anbefaler aktiv arealforvaltning, bekæmpelse af spredning af indførte planter og dyr, nøje nyt land aktivitet eller udvikling for at forhindre yderligere ødelæggelser skov fugl levested, og etablering af fangenskab formering og sædbank programmer. Den'ō'ū blev sidst set i'Ola'a område af Big Island. I dag er dette område er beskyttet af et flerpartisystem gruppe, herunder statslige, føderale og private enheder.

  0   0
Næste artikel Fingerbobs

Kommentarer - 0

Ingen kommentar

Tilføj en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn tilbage: 3000
captcha